GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  DECIZIE

Motivarea deciziei de eliberare a lui Mihai Stoica! "Semne de îndreptare" pentru fostul manager al Stelei

Articol de GSP - Publicat sambata, 23 ianuarie 2016 12:10

Judecătoria Sectorului 4 a publicat motivarea deciziei de eliberare condiționată a lui Mihai Stoica. Fostul manager al Stelei "s-ar fi reeducat în perioada petrecută la închisoare, iar pe viitor nu va mai repeta faptele".

Acestea ar fi motivele pentru care cererea acestuia i-a fost admisă. La fel de adevărat este că și prin cele 4 volume scrise, dar și munca în atelierul de tîmplărie, acesta a cîștigat zile.

De asemenea, Digi24 notează că în luarea deciziei de pe 4 ianuarie au contat și cele 12 recompense pe care Mihai Stoica le-a primit în perioada din închisoare.

Chiar și așa DNA a contestat decizia judecătorilor. Condamnat la 3 ani și 6 luni de închisoare în Dosarul Transferurilor, Mihai Stoica va afla după judecarea contestației dacă va fi eliberat din închisoare.

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (36)
cainelup
cainelup  •  23 Ianuarie 2016, 17:28

Normal că, după atâta timp de stat "capră" simte nevoia să se îndrepte !

gerulozaurus
gerulozaurus  •  23 Ianuarie 2016, 16:28

era cocosat saracul de la atata stat pe un fotoliu intr-o celula de 5 stele, acum s-a mai indreptat si el, da cate carti are, 15 ...pai nu trebuia sa fie liber deja ? :))

ortega
ortega  •  23 Ianuarie 2016, 15:34

Judecătoarea care a dat verdictul ăsta e aia lui Borcea ?

Vezi toate comentariile (36)
Comentează