GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  DOSARUL TRANSFERURILOR

Nervi la audieri în dosarul mitei pentru achitare! Borcea și frații Becali, la un pas de bătaie » Motivul disputei dintre cei trei

Articol de GSP - Publicat miercuri, 25 noiembrie 2015 12:13

Cristi Borcea, Ioan și Victor Becali au fost ieri la DNA pentru audieri în dosarul în care sînt acuzați că i-ar fi dat mită judecătoarei Geanina Terceanu pentru a-i achita în Dosarul Transferurilor.

Frații Becali au recunoscut acuzația, iar în momentul în care au plecat de la DNA împreună cu Cristi Borcea, cei trei au început să se certe.

Mai mult, totul s-a transformat într-un conflict fizic. Cristi Borcea ar fi fost nervos în momentul în care a aflat că Giovanni și Victor și-au recunoscut fapta.

De ce? Pentru că probabil li se va acorda un spor la pedeapsa primită în Dosarul Transferurilor. Borcea a primit atunci 6 ani și 4 luni, la fel ca și Giovanni, însă acesta are peste 60 de ani și va fi eliberat mai devreme, anunță DigiSport

Doar intervenția jandarmilor a făcut ca acest conflict să nu se transforme într-o bătaie generală. Totul s-a pregătit în duba care urma să-i ducă pe cei trei înapoi la Penitenciarul Poarta Albă, susține sursa citată. 

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (21)
zecs93
zecs93  •  25 Noiembrie 2015, 20:27
Postat de 12345stop pe 25 Noiembrie 2015, 13:28

Urmeaza dosar pt blatul Dinamo Lazio si alt dosar pt Borcea cand cumpara la telefon arbitri la meciurile lui Dinamo. Miroase a retrogradare si o noua si rusinoasa excludere din Uefa.

*** !!! Cat despre faptul cu excluderea si desfintarea, stai linistit ca nici jucaria asta a lui becali nu va mai exista, sa vedem ce o sa mai aplauzi cand te vei uita la televizor si nu o sa-ti mai vezi *** de echipa !!! Pacat, pufuletii nu vor mai avea niciun farmec !!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

titelb
titelb  •  25 Noiembrie 2015, 17:57
Postat de fangigi pe 25 Noiembrie 2015, 16:24

CORECT! Asa iti trebuie mai Borcica, daca te bagi in troaca te mananca porcii! Ai gasit ce ai cautat!

Da ce, Borcica este maica Tereza? Tot un mafiot este si Borcea dar din alta gasca.

nusu_d
nusu_d  •  25 Noiembrie 2015, 17:27

Ce puteau sa faca 2 bisnitari fosti vanzatori de iaurt care s-au crezut peste noapte mafioti??? Pai nu prea mai ai ce sa faci cand probele sunt irefutabile si iti sunt puse pe masa. Ce sa mai zica mos Giovani? Probabil ca si avocatul i-a sfatuit sa recunoasca ca e mai bine asa, macar beneficiezi de o reducere decat sa mergi pe "Nu" cand sunt probe beton si nu ai nici o sansa. Borcea probabil ca nu a recunoscut si acum si-a taiat rau craca de sub picioare. Cum am vazut zilele trecute ca si alti penali care au avut tangenta la un moment dat cu lumea sportului, au sarit cu gura ca au fost condamnati pe nedrept de aceasta judecatoare Terceanu. Este imorala e adevarat, dar asta nu inseamna ca toate hotararile date de ea au fost strambe atata timp cat nu exista probe ca asa au fost. Aici exista si s-au operat arestari. Asa ca penalii condamnati, mai usor cu pianul pe scari ;-)

Vezi toate comentariile (21)
Comentează