GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  TV.GSP.RO

Nu a fost trucaj » Momentul în care a fost făcută "fotografia anului"

Cei doi tineri, suprinşi în mijlocul intervenţiei în forţă a poliţiştilor.
Cei doi tineri, suprinşi în mijlocul intervenţiei în forţă a poliţiştilor.

Articol de GSP - Publicat vineri, 24 iunie 2011 00:00 / Actualizat joi, 30 iunie 2011 19:23

Partida dintre Vancouver Canucks şi Boston Bruins, din finala Cupei Stanley la hochei, s-a încheiat cu lupte pe străzi între suporterii nervoşi ai echipei învinse şi poliţişti, dar a lăsat în urmă şi o imagine care a făcut înconjurul lumii.

Mii de fani, aproximativ 70.000, s-au adunat în centrul oraşului pentru a urmări pe ecrane uriaşe ultimul meci al finalei NHL. Pe măsură ce Bergeron şi Marchand înscriau goluri, nervozitatea fanilor creştea. Totul a început cu aruncatul sticlelor în ecrane. Apoi nebunia s-a dezlănţuit. Poliţia a încercat să oprească furia, dar fanii au fost prea hotărîţi să-şi verse amarul.

În tot acel calvar, un fotograf de la Getty a reuşit să "prindă" un cadru extraordinar. Printre bastoane, cioburi şi maşini incendiate, doi tineri au fost surprinşi într-un moment care iniţial s-a crezut a fi de tandreţe dar s-a dovedit a fi unul extrem de neplăcut. Australianul Scott Jones încerca să o calmeze pe prietena acestuia, Alex Thomas, lovită în urma intervenţiei în forţă a poliţiştilor.

Imaginea cu cei doi s-a crezut, iniţial, a fi trucată, dar imaginile de mai jos demonstrează contrariul. Urmăreşte momentul în care specialiştii consideră că a fost făcută "fotografia anului".

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
ligax
ligax  •  25 Iunie 2011, 00:10
Postat de drak0o pe 24 Iunie 2011, 21:13

e tare ala, dupa ce i-a tras bastonu peste gura, sta langa ea s-o ajute :))

Hai sa nu fim rai ! Erau 2 zbiri care au pus "frana" langa ei iar cand au vazut ca au alte treburi si-au vazut de drum. Momentul este incredibil iar daca nu ar fi fost real as fi spus ca e si improbabil!

drak0o
drak0o  •  24 Iunie 2011, 21:13

e tare ala, dupa ce i-a tras bastonu peste gura, sta langa ea s-o ajute :))

ghenceabogdan
ghenceabogdan  •  24 Iunie 2011, 18:50

A.C.A.B.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează