Articol de GSP - Publicat vineri, 06 iunie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 06 iunie 2014 00:18

Se apropie Cupa Mondială, iar Gazeta ţi-a pregătit o surpriză!
Cei care cumpără ziarul vor primi azi, 6 iunie, gratuit, cu Gazeta Sporturilor, un album cu sickere Panini World Cup!

Colecţionarii vor putea completa albumul cu imagini ale tuturor jucătorilor celor 32 echipe calificate, embleme oficiale, trofeul Cupei Mondiale, mingea Brazuca şi alte surprize.

Este cea de-a 12 ediţie Panini World Cup Album, cu 72 de pagini, 640 de stickere, dintre care 40 sînt speciale, şi  toate cele 32 de echipe care vor lua parte la turneul final din Brazilia. E cea mai bogată ediţie a albumului de pînă acum, şi o poţi avea gratuit, împreună cu Gazeta!

Printre noutăţile acestei ediţii se numără dezvoltarea conceptului new media. Colecţionarii îşi pot actualiza lista de dorinţe prin aplicaţia "Panini Collectors", care îi ajută să găsească stickerele lipsă. Este posibil să colecţionaţi şi stickerele digitale, pe fifa.com/stickeralbum.

Următoarele 6 stickere vor fi distribuite gratuit cu Gazeta de joi, 12 iunie.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”