GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  PROMOTIE.RO

Oferte de Paște: Cele mai tari ceasuri reduse cu până la 67%!

Articol de GSP - Publicat luni, 25 aprilie 2016 10:12

Sezonul reducerilor a început, iar acum este momentul perfect pentru a alege cadoul ideal. Cele mai la modă ceasuri sunt la promoție în această săptămână.

Invicta Mother of Pearl (placat cu aur) este cu siguranță cadoul perfect pentru femeia care contează din viața ta. Placat cu aur de 18k și creat după ultimele trenduri, acest ceas este un accesoriu ce nu poate da greș pe mâna niciunei doamne sau domnișoare. 

invicta

Puma Motorsport este alegerea perfectă pentru bărbații pasionați de sport. Cu un design minimalist potrivit ținutelor lejere, acest ceas beneficiază de o reducere de 66% ce îl transformă într-un must-have!

puma 1

Lorus Sports este ceasul care nu trebuie să lipsească nimănui. La un preț incredibil de doar 86 de lei, acest accesoriu aduce pata de culoare care va schimba radical look-ul posesorului. Este, de asemenea, o piesă unisex, ce poate fi purtată atât de el cât și de ea.

lorus

Puma Cronograph Black Rubber este ceasul care face senzație în toată lumea. Negru mat, acest accesoriu se potrivește în aproape orice împrejurime și nu va trece niciodată neobservat pe mâna dumneavoastră.

puma 2

Timex Ironman. Ești o fire sportivă? Ești foarte atent cu sănătatea ta și nu ratezi nicio ocazile de a face mișcare? Ai nevoie de acest ceas conceput special pentru tine și dotat cu senzor pentru ritmul cardiac, protecție pentru șocuri și cronometru! 

timex

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close