GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  EXTRĂDARE

Până la urmă tot l-au prins! » Fost patron din Liga 1, capturat după ce și-a bătut joc de oamenii legii cu postări zilnice pe facebook

Articol de GSP - Publicat vineri, 28 octombrie 2016 13:51

Fostul patron al echipei Jiul Petroșani, Alin Simota, a fost prins de polițiști în Emirate, după ce a fugit din țară la începutul acestui an.

Simota a fost condamnat în 2014 la doi ani cu executare pentru conflict de interese, însă a fost eliberat în decembrie 2015, după ce Judecătoria Deva a admis cererea făcută de acesta.

Procurorii au făcut apel, iar Tribunalul Hunedoara a anulat decizia Judecătoriei Deva și a dispus ca omul de afaceri să revină după gratii. 

Imediat după pronunțarea sentinței, Simota a fugit în Emiratele Arabe Unite (Dubai), țară cu care România nu are acord de extrădare. 

Conform Digi24, acesta a fost găsit zilele acestea, iar în România a început deja procedura de extrădare.

Fostul patron al Jiului mai este cercetat și pentru infracțiuni cu violență, șantaj sau cămătărie, cât și de evaziune fiscală de 1,5 milioane de euro.

Simota a locuit liniștit în Dubai și aproape în fiecare zi publica pe contul de Facebook imagini noi, fără ca Poliția română să poată face ceva. Imagini aici

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (14)
onduku
onduku  •  28 Octombrie 2016, 22:28
Postat de agentul0007 pe 28 Octombrie 2016, 16:21

nu avem acord de extradare cu dubai dar romania a inceput demersurile sa il extradeze ? ori se poate ori nu .

Acord nu exista, dar s-a solicitat extradarea lui iar Simota a fost extradat. Daca exista acord, aia erau obligati. Asa nu au fost obligati, dar iar au zis da.

agentul0007
agentul0007  •  28 Octombrie 2016, 16:21

nu avem acord de extradare cu dubai dar romania a inceput demersurile sa il extradeze ? ori se poate ori nu .

crimson.veritas
crimson.veritas  •  28 Octombrie 2016, 15:41
Postat de crimson.veritas pe 28 Octombrie 2016, 15:36

nu exista 'oamenii legii' ... atat timp cat basescu este in liberate! ...:)) vorbim de niste gansteri care incearca sa inlature concurenta de pe piata infractionala...:))

de aia au si cagule pe fata ... ca sa nu poata fi identificati ... in timp ce Simota asta ... isi arata bine mersi MOACA pe facebook ... cine se ascunde? cui ii este frica sa fie identificat? ...:))

Vezi toate comentariile (14)
Comentează