GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  PERCHEZIŢII

Percheziţii în Bucureşti, într-un dosar de tentativă de omor » Preşedintele Federaţiei de Lupte Libere, printre cei căutaţi

Articol de GSP - Publicat joi, 10 iulie 2014 00:00 / Actualizat joi, 10 iulie 2014 14:53

20 de percheziţii au loc la această oră în Bucureşti. La acţiune participă 10 procurori şi 200 de poliţişti în cadrul unei acuzaţii de tentativă de omor. 

Procurorii au emis 26 de mandate de aducere. Percheziţiile se fac la locuinţele suspecţiilor, dar şi la două sedii comerciale.

Printre cei căutaţi ar fi şi şeful Federaţiei Române de Lupte Libere, Răzvan Pîrcălabu (foto), anunţă Digi24.

Procurorii îi cercetează într-un caz care s-a întîmplat în februarie acest an. Este vorba despre o bătaie între două clanuri de interlopi, soldată cu urmări grave.

Surse GSP.ro informează că în acest caz a fost chemat să dea declaraţii în calitate de martor şi luptătorul de K1 Bogdan Stoica. El ar fi fost în restaurantul în care s-a petrecut altercaţia, însă le-a spus apropiaţilor că a ajuns la o oră după incident.

GSP.RO a vorbit cu Andrei Stoica:

- Andrei, de unde asocierea numelui tău cu aceste percheziţii?
- Nu am nici cea mai vagă idee din moment ce la mine nu a venit nimeni. Nu ştiu de unde au aprut aceste aberaţii, am rămas şocat.

M-au trezit din somn, cu telefoane, prietenii şi rudele la primele ore ale dimineţii să mă întrebe ce s-a întîmplat. S-au speriat, mai ales familia.

Cînd am deschis televizorul, am văzut şi eu cum se vorbeşte la toate televiziunile că au descins mascaţii în casa mea. Prea uşor se aruncă nişte informaţii, care nu au niciun fond.

- Ce s-a întîmplat în acea seară în restaurant?
- Ca idee, eu nici măcar nu eram în Bucureşti atunci cînd ar fi avut loc acel incident, eram plecat la munte. Singurul adevăr este că fratele meu a fost chemat să ofere o declaraţie în calitate de martor, însă nici el nu are nicio legătură.

Stăm acolo în cartier şi a trecut pe la acel restaurant la o oră după incident. Probabil de asta l-au chemat, crezînd că are vreo informaţie. Pe mine nu m-a sunat nimeni niciodată fiindcă pur şi simplu nu sînt implicat.

Este a doua oară cînd sînt băgat într-un scandal fără ca eu să fac ceva. Sînt sportiv profesionist, credeţi că stau să mă bat în cluburi?

- E clar că toată vîlva asta îţi afectează imaginea. Ce mesaj ai pentru fani?
- Andrei Stoica este puternic şi va trece peste asta. Să aibă încredere în mine, deşi ajung să cred într-o teorie a conspiraţiei.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședința s-a încheiat! Cristiano Bergodi a plecat OFICIAL de la Rapid: „Mulțumim pentru momentele frumoase”


Comentarii (3)
costelmarcoo
costelmarcoo  •  10 Iulie 2014, 15:53
Postat de spivak pe 10 Iulie 2014, 11:08

Bruta aia e şef de federaţie? Guvernul doarme?

Prietene, au ajuns interlopii la presedintie si nu s-a facut nimic iar tu vorbesti de neica-nimeni in drum?

adicn
adicn  •  10 Iulie 2014, 12:30
Postat de spivak pe 10 Iulie 2014, 11:08

Bruta aia e şef de federaţie? Guvernul doarme?

Aproximativ aceeasi reactie am avut si eu cand am vazut poza !

spivak
spivak  •  10 Iulie 2014, 11:08

Bruta aia e şef de federaţie? Guvernul doarme?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează