GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  FITNESS

Piața sălilor de culturism și fitness atacată aprig! Inspectorii antidoping pot face controale oricând

Articol de GSP - Publicat miercuri, 17 februarie 2016 22:28

Persoanelor care au fost amendate pentru trafic de substanțe dopante li se interzice să se asocieze sau să administreze sălile de culturism sau fitness în următorii 5 ani, anunță profit.ro.

De asemenea, persoanele sancționate pentru dopaj nu vor putea avea nici o calitate în astfel de afaceri timp de 6 ani anunță sursa citată.

Inspectorii Antidoping au mandat permanent de a intra în toate sălile de fitness și culturism pentru a verifica toate documentele și pentru a se asigura că totul este legal.

Mai mult, pentru ca sălile de culturism și fitness să primească certificat de funcționare, trebuie ca cel puțin o persoană care lucrează acolo să fi absolvit un curs de instruire anti-doping și să fie calificată ca profesor de educație fizică și sport, instructor sportiv sau antrenor.

Comercializarea suplimentelor alimentare în aceste locuri va fi permisă doar sub formă ambalată și sigilată. Dacă nu se respectă asta, va fi aplicată o amendă cuprinsă între 5.000 și 10.000 de lei.

În cazul în care șeful unei săli de acest gen nu le permite inspectorilor Antidoping să intre în aceste locuri, amenda va fi majorată.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
168855916826756
Catalin Grigore  •  17 Februarie 2016, 23:59

acuma, daca omul baga un isteroid mic, il baga pe pielea si pe muschii lui, nu? cine e musculos profesionist nu merge la orice sala? zic si eu...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează