GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  BECALI, TRANSFERAT

Prima dorinţă a lui Becali după ce a fost transferat la Jilava

Articol de GSP - Publicat marti, 11 iunie 2013 00:00 / Actualizat marti, 11 iunie 2013 13:59

UPDATE Odată transferat la penitenciarul Jilava, Gigi Becali a avut o mare dorinţă. Potrivit rtv.net, patronul Stelei i-a rugat pe angajaţii Administraţiei Penitenciarelor să nu divulge informaţii despre starea sa în închisoare şi despre condiţiile de detenţie. "Nu vreau să se ştie în ce condiţii stau aici, la penitenciar".

---------------------------------

Decizia de a fi mutat de la Rahova la Jilava fusese amînată în cursul zilei de ieri, dar patronul Stelei a fost în cele din urmă transferat la Jilava.

Conform rtv.net, Gigi Becali a fost mutat în secret de la Rahova, în cursul nopţii. Avocaţii spun că nu au ştiut nimic despre această mutare, în timp ce reprezentanţii penitenciarelor spun că măsura este normală.

"Procedura exactă e cea stabilită de regulamente. Dacă deţinutul - în cazul de faţă Becali - este clasificat într-un regim de executare a pedepsei şi a depăşit perioada de carantină, se va alege penitenciarul şi va fi transferat acolo. Sînt destule cazuri în care se face transferul deţinuţilor şi ziua, şi noaptea. Criteriile ţin de planificarea curselor", a explicat Sorin Dumitraşcu, liderul Federaţiei Sindicatelor din Penitenciare.

Gigi Becali este condamnat la trei ani de închisoare cu executare în dosarul transferului ilegal de terenuri cu MApN. El a mai primit o pedeapsă cu închisoarea de trei ani şi în Dosarul Valiza şi cel mai probabil pedepsele vor fi contopite.

 

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (23)
conasu_boeru
conasu_boeru  •  11 Iunie 2013, 21:55

Ce arogante fac si astia de la penitenciare....

dihorul
dihorul  •  11 Iunie 2013, 16:56
Postat de alpin pe 11 Iunie 2013, 12:12

In sfarsit, un transfer reusit de Steaua!!!

Sa vezi ce joc o sa aiba FC rusinea romaniei dupa transferul anului! Secretul ce se vrea pastrat, e de notorietate la Jilava: Degeaba dormi cu fundul la perete, tot uiti gura deschisa :))))

pinteaviteazul
pinteaviteazul  •  11 Iunie 2013, 16:22

Urmeaza transferul UEFA...!

Vezi toate comentariile (23)
Comentează
Close