GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  GUVERNUL ROMÂNIEI

Primul om demis de Ponta după incendiul de la Colectiv a ajuns acum ministrul Tineretului și Sportului

FOTO: Rfi.ro
FOTO: Rfi.ro

Articol de - Publicat marti, 03 ianuarie 2017 15:25

Succesorul Elisabetei Lipă la Ministerul Tineretului și Sportului va fi Marius Dunca, vicepreședintele tineretului PSD.

În urmă cu un an și două luni, Dunca a fost primul om găsit responsabil de premierul Victor Ponta de tragedia de la Clubul Colectiv și demis la două zile după incendiu.

Inspectorii Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor, instituție condusă la vremea respectivă de Dunca, au fost în control la Clubul Colectiv pe 30 octombrie 2015, cu 24 de ore înainte de incendiul în care și-au pierdut viața 64 de tineri și alți 100 au fost răniți.

"Noi nu am verificat nimic pentru că nu am putut face un control. A fost o sesizare venită din partea unei doamne, care a sesizat o neconcordanţă între preţuri. S-a deplasat o echipă de la Comisariatul principal Bucureşti la faţa locului, dar acolo nu am găsit niciun reprezentant legal. Cu siguranţă a intrat în club. Am găsit o persoană şi am lăsat o invitaţie, nefiind niciun reprezentant legal, neexistând registrul unic de control... ", a fost explicația dată atunci de Marius Dunca la Realitatea TV.

Dunca, 36 de ani, nu a avut legături cu sportul de-a lungul anilor. El a condus o firmă de curățenie din Brașov și a fost președintele Autorității pentru Protecția Consumatorilor.

Dunca a fost secretar general Centrului Internațional Antidrog și pentru Drepturile Omului. Din iulie 2016 este președinte al PSD Brașov.

În plus, Lia Olguța Vasilescu, primarul Craiovei și cea care a contribuit decisiv la înființarea echipei CSU Craiova, a fost propusă pentru a conduce Ministerul Muncii.

Vezi AICI lista completă cu miniștri propuși de Sorin Grindeanu

 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (28)
10211620528046198
Nadina Coldea  •  05 Ianuarie 2017, 06:36

IoanaMaria *** sa ii spui cui te-a invatat sa vorbesti asa cu niste necunoscuti ce isi expun o simpla parere. Sunt curioasa: cand si-a tinut Psd-ul, nu jumate, macar 15% dintre promisiuni?????

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1448363965218163
Alex Andru  •  04 Ianuarie 2017, 19:31

Putea fi numit doar Director la ”Cerematoriul Cenușa”... conform CV-ului .. și antecedentelor.. corupția ucide!

867819529977553
Nelu Brancoveanu  •  04 Ianuarie 2017, 07:38

Pleacă ai noștri,vin ai noștri....

Vezi toate comentariile (28)
Comentează