GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  PROBLEME DE SĂNĂTATE

Probleme în arest » Cristi Borcea a ajuns de urgență la spital!

Articol de GSP - Publicat marti, 05 ianuarie 2016 19:06

Cristi Borcea, fostul finanțator al lui Dinamo, a fost dus de urgență marți seară la Spitalul Floreasca.

Omul de afaceri care e închis după ce a fost găsit vinovat în Dosarul Transferurilor a ajuns la secția de Cardiologie a spitalului de Urgență, anunță B1 TV.

Borcea se afla în arestul poliției Capitalei cînd i s-a făcut rău. Borcea ar fi trebuit să facă mai demult un control cardiologic, dar acest lucru n-a mai avut loc și, conform România TV, între timp i s-ar fi înfundat o arteră. Pînă acum acesta a suferit două intervenții chirurgicale pe cord.

Această problemă de sănătate a lui Borcea vine după ce Valentina Pelinel a anunțat că e gravidă, iar Alina Vidican, actuala soție a lui Borcea, a jignit-o dur pe vedeta TV.

Cristi Borcea execută o pedeapsă de 6 ani și 4 luni de închisoare după ce a fost găsit vinovat în Dosarul Transferurilor.

SENTINŢELE ÎN "DOSARUL TRANSFERURILOR":

George Copos (61 de ani) - 3 ani şi 8 luni cu executare
Mihai Stoica (49 de ani) - 3 ani şi 6 luni cu executare
Cristi Borcea (44 de ani) - 6 ani şi 4 luni cu executare
Ioan Becali(61 de ani) - 6 ani şi 4 luni cu executare
Victor Becali (53 de ani) - 4 ani şi 8 luni cu executare
Jean Pădureanu (78 de ani) - 3 ani şi 4 luni cu executare
Gică Popescu (47 de ani) - 3 ani, o lună şi 10 zile cu executare
Gigi Neţoiu (55 de ani) - 3 ani şi 4 luni cu executare
*numele îngroșate sînt ale persoanelor care au fost eliberate între timp

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (12)
chris_bu67
chris_bu67  •  08 Ianuarie 2016, 11:39

Păzea la asistente și doctorițe,să nu rămână vreuna gravidă,căcă cu un asemenea pacient e oarece pericol.

conasu_boeru
conasu_boeru  •  06 Ianuarie 2016, 14:04

Ce cauta asta pe un articol al lui Dinamo ? Cand a fost arestat nu mai era de un an la club ! Una e sa sa fi fost arestat din postura de angajat al clubului cum e cazul carpei de la fcsb-srl si alta in cazul excrocului de Borcea !

reddogsv
reddogsv  •  06 Ianuarie 2016, 13:05

Eu nu stiu de ce puscariasii astia sunt trecuti in dreptul unor anumite echipe cand ei nu mai au nimic comun cu acestea, mai ales in cazul nemernicului astuia care ne-a furat visul cel mai de pret pt a-si burdusi conturile. Alde MM sau Butelie nu mai reprezinta pe nimeni, neavand raporturi de munca nici cu defuncta steaua nici cu Dinamo. Nu ne intereseaza pe ce fufa a mai lasat-o gravida. Oare MM nu e bortoasa?Eu as propune ca pe langa echipele din Liga I sa fie trecute rubrici separate gen FC Poarta Alba, sau FC Jilava!

Vezi toate comentariile (12)
Comentează