GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  DIICOT

Problemele se țin scai de Cristi Borcea! A fost adus la DIICOT și e anchetat într-un nou dosar. Tot azi a fost adus și Vasile Avram

Articol de GSP - Publicat luni, 29 februarie 2016 10:44

Fostul președinte executiv al lui Dinamo, Cristian Borcea, este audiat ACUM de procurorii DIICOT în calitate de martor, într-un dosar în care sunt investigate infracțiuni de delapidare și spălare de bani, fiind vizată o finanțare de un milion de dolari acordată FRF de FIFA. 

Borcea a fost adus la sediul DIICOT din penitenciar, acolo unde execută o pedeapsă de 6 ani și 4 luni în Dosarul Transferurilor. În acest dosar au mai fost investigați și alți oameni din lumea fotbalului precum Dumitru Dragomir, Patrițiu Abrudan, Iuliu Mureșan și Cornel Șfaițer. 

Procurorii DIICOT au în atenție costurile de construcție bazei de pregătire de la Buftea, acolo unde se antrenează naționala. Aceasta a fost ridicată între 2009 și 2011, când Mircea Sandu era președinte al FRF. UEFA a alocat 2,5 milioane de euro din costul total grație proiectului Hattrick. 

Sumele de construcție și de proiectare sunt considerate nejustificate de procurorii DIICOT. Hotelul de acolo ar fi costat 2,4 milioane de euro, dintre care costurile de proiectare au fost 600.000 de euro. Procurorii cred că acest lucru se poate face cu o sumă de 20 de ori mai mică. Și costurile terenurilor de antrenament ar fi fost nejustificate. 

L-au adus și pe Vasile Avram

Vasile Avram, fostul președinte al Comisiei Centrale a Arbitrilor, este audiat și el azi de procurorii DIICOT, tot în calitate de martor în acest dosar. 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
chris_bu67
chris_bu67  •  29 Februarie 2016, 16:35
Postat de ortega pe 29 Februarie 2016, 14:06

Acolo sa-i putrezeasca ciolanele . Tata din Stefan cel Mare , nu iese din inchisoare ...

Ai grijă ce dorești altuia,că s-ar putea s-ajungi în colivie :))

ortega
ortega  •  29 Februarie 2016, 14:06

Acolo sa-i putrezeasca ciolanele . Tata din Stefan cel Mare , nu iese din inchisoare ...

chris_bu67
chris_bu67  •  29 Februarie 2016, 11:26

Măcar de i-ar fi temnița învățător,dar mă tem că nu,iată acum s-a apucat de făcut copiii !!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează