GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  LIGA 1

RADIO GSP Anghelache a scos o carte despre campionatul în care Steaua a umilit-o pe Dinamo

Articol de GSP - Publicat miercuri, 25 septembrie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 25 septembrie 2013 13:15

Preşedintele executiv al celor de la Dinamo, Constantin Anghelache, a scos o carte în care prezintă toate întîmplările din sezonul trecut, cîştigat la pas de Steaua.

În sezonul trecut, Dinamo nu a rupt gura tîrgului, ba mai mult, nici nu s-a clasat pe un loc care să permită participarea în cupele europene.

Publicaţia a apărut pe piaţă de pe 6 septembrie, cu ocazia partidei dintre Dinamo şi Şahtior Doneţk.

Titlul cărţii este " Campioana din neant": "Este adevărat că Steaua a cîştigat titlul în sezonul trecut la pas, nu a avut adversar.

Ţin să precizez că această carte se referă la întreaga competiţie, nicidecum la echipa campioană", a spus Anghelache la Radio GSP.

Cartea este prezentată pe site-ul oficial al "cîinilor", fcdinamo.ro. Amănunte aveţi AICI!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (18)
ghandalf
ghandalf  •  25 Septembrie 2013, 23:14

Încă o dovadă (dacă mai era nevoie) că fotbalul din România se învârte în jurul Stelei !!! Suntem fanii celei mai titrate echipe românești, iar frustrarea UNORA dintre fanii adversarelor nu cunoaște limite. Pentru toți ceilalți suporteri cu spirit de fair-play, ai oricărei echipe ar fi ei , respect .

ciocaneanu
ciocaneanu  •  25 Septembrie 2013, 18:47

Anghelache are o problema ca a fost numit manager la Dinamo nu pt. ca e toba de fotbal ci pt ca e rubedenie cu patronul. Si acum da o "mare" lovitura de imagine publicind o carte despre fotbal. La fel de bine putea sa scrie despre un an in circuitul mondial de tenis sau golf. Interesanta editura care i-a publicat "opera", Editura Economica! Sa fie doar o intimplare?

tazdevil
tazdevil  •  25 Septembrie 2013, 16:07

deci....titlul...."Campioana din neant"se refera la intreg campionatul,nu doar la campioana??????Hm...ciuddata alegere de titlu,cum ai spune ca "Regii blestemati" nu este despre ultimii regi capetieni,ci despre nobilimea Frantei.....hai ma,ma lasi??????????

Vezi toate comentariile (18)
Comentează
Close