GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  UNIVERSITATEA CRAIOVA

RADIO GSP Continuă circul la Craiova » Adrian Mititelu vrea referendum :)

Articol de GSP - Publicat duminica, 14 iulie 2013 00:00 / Actualizat duminica, 14 iulie 2013 19:56

Războiul dintre Olguţa Vasilescu şi Adrian Mititelu pare departe de a fi terminat. Patronul Universităţii a anunţat la Radio GSP că va face toate demersurile pentru a organiza un referendum în Craiova.

"Miercuri se declanşează procedura de strîngere de semnături pentru organizarea unui referendum la Craiova. Pînă pe 15 august strîngem cele 15.000 de semnături necesare. Am 100 de persoane care se vor ocupa de asta.

O să vedeţi care va fi întrebarea, însă nu mai trebuie să lăsăm primarii să îşi facă de cap. O să vadă doamnea primar cum îşi schimbă visele de mărire. Într-o lună şi jumătate vom vedea care este rezultatul referendumului", a spus Adrian Mititelu la Radio GSP. 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (99)
cs_oltenia_craiova
cs_oltenia_craiova  •  15 Iulie 2013, 12:54

vrem echipa OLTENIA CRAIOVA din 1915, pentru ca in 1948 Craiova si Dinamo s-au infiintat ca multe echipe departamentale

robert.fan.stinta
robert.fan.stinta  •  15 Iulie 2013, 11:01

mititelule,chiar trebuie sa pleci.sincer suntem saturati de minciunile tale.FORTA STIINTA.

mimnea
mimnea  •  15 Iulie 2013, 10:38

Mititelu este un mare laudaros ,dar se va intoarce le din pribegie(nu asa se lauda el) si veti vedea voi atunci...ar face bine sa lase locul altora care vor sa faca ceva ca,Universitatea sa revina acolo unde ii este locul ,adica pe prima scena a fotbalului romanesc

Vezi toate comentariile (99)
Comentează