Articol de GSP - Publicat joi, 24 aprilie 2014 00:00 / Actualizat joi, 24 aprilie 2014 10:58

Foarte multe dintre articolele publicate în ediţia tipărită a  Gazetei Sporturilor nu apar şi pe www.gsp.ro. Pe net, ele sînt  disponibile de acum doar în Gazeta Digitală, replica online a singurului ziar de sport tipărit de la noi.

LPF a comandat trofeul pentru campioana acestui sezon de Liga 1. Cupa destinată cîştigătoarei a ajuns deja la sediul Ligii, iar din ediţia tipărită şi cea digitală aflaţi în exclusivitate cît valorează şi puteţi citi detalii şi comparaţii cu trofeele anterioare.

Gazeta Sporturilor a lansat platforma în care cititorii vor avea la dispoziţie o ediţie digitală. Mai exact, o aplicaţie cu ajutorul căreia cititorii vor lectura online, contra cost, Gazeta pe care nu o pot cumpăra în ziua respectivă de la chioşcul de presă.

614198-gsp.jpg
Click aici pentru a accesa Gazeta Digitală!

Gazeta Digitală poate fi accesată contra cost, iar plata se face foarte simplu, prin card ori prin SMS. O ediţie costă doar 0,3 € Ă TVA, iar abonamentele au şi ele preţuri foarte atractive: 3€ Ă TVA pentru o lună, 6€ + TVA pentru 3 luni sau 10€ Ă TVA pentru 6 luni. Ziarul care ajunge la chioşcurile de presă în zorii zilei poate fi citit în platforma Gazeta Digitală mult mai devreme, începînd cu ora 01:00.

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”