GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  UNIȚI PENTRU MIHAI NEȘU

Replici spumoase între Hagi, Popescu și "reporterul" Dumitrescu, la microfon, înaintea evenimentului "Uniți pentru Mihai Neșu": "Voia să mă bage fundaș stânga" :)

Olăroiu, aici alături de Hagi, este și el la Oradea. 
foto: facebook / Uniti pentru Mihai
Olăroiu, aici alături de Hagi, este și el la Oradea. foto: facebook / Uniti pentru Mihai

Articol de GSP - Publicat sambata, 26 mai 2018 15:26

Legendele "naționalei" au asigurat și voia bună la triunghiularul de la Oradea, pe arena "Iuliu Bodola", unde Steaua UEFAntastică, Generația de Aur și prietenii lui Mihai Neșu joacă într-un scop caritabil de la ora 16:00, în direct pe TV Digi Sport. 

Cu Ilie Dumitrescu pe post de reporter, Hagi și Popescu au fost puși în dificultate. Ilie a făcut un pic și pe antrenorul, până când și-a făcut apariția Victor Pițurcă. 

I.D: Recunosc, am avut semne de întrebare legate de titularizarea lui Hagi și Lupescu. Am avut chiar divergențe cu Piți. Glumesc, desigur. 

Gică Hagi: Voia să mă bage fundaș stânga. Nu toți suntem ca el. Ilie e mai special. Să ne spună ce mănâncă. Arată prea bine. 

I.D: Păi cred că ți-au dat tricoul greșit. "S"-ul nu cred că mai merge. Am vorbit cu Piți să nu-i bage titulari pe Hagi și Lupescu. Dar el a decis altceva. Au ceva țesut adipos, nu mai merge. 

Gică Hagi: Vedem, vedem! Nu toți arată ca tine, ce vrei? Uite ce bine ești. Hai, spune-ne ce mănânci!

I. D: Sunt la greutatea la care m-am lăsat. N-am tonusul muscular însă. În rest e în regulă. Legat de echipă, uite, îl am lângă mine pe Gică Popescu, la el nu aveam dubii. Doar la Gică și Lupescu. Danciu arată și el foarte bine, Belo e impecabil, Adi Ilie e superbine. Selymeș e însă umbra la ceea ce era în 1984. 

În discuție a intervenit Gică Popescu

Gică Popescu: Ilie se vedea antrenor înainte să vină Piți. Ne băga pe teren în funcție de greutate. 

I.D: Asta e, am devenit asistent coach peste noapte. Accept, ce să fac. 

 La acest eveniment se vor disputa 3 meciuri a câte 30 de minute

 

 

Publicată de Uniti Pentru Mihai pe 26 Mai 2018

 

Citește și: UNIȚI PENTRU MIHAI NEȘU / Numele mari ale fotbalului românesc sunt astăzi la Oradea, pentru un triunghiular spectaculos » Declarații emoționante la conferință. Neșu: "Să nu vă pierdeți credința și dragostea".

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
christiano0
christiano0  •  26 Mai 2018, 22:46

Incredibil. Imagini nemuritoare. Va multumesc ca existati dragi Fotbalisti. Cu F mare!

titiduru22
titiduru22  •  26 Mai 2018, 20:08

Au mai pus-o si ei de o manea !

vasglo
vasglo  •  26 Mai 2018, 19:02
Postat de dubluv pe 26 Mai 2018, 18:50

iti dai seama ca Talpan nu are niciun stres. Angajat la stat, super salariu, grad militar... incearca si el sa-si umple timpul, ca doar nu cheltuie banii lui. Sunt banii Armatei, care foloseste 2% din bugetul Romaniei.

Adica banii nostri, ai tuturor, fie stelisti=fcsbisti, dinamovisti, rapidisti, olteni, banateni, moldoveni etc. :-)

Vezi toate comentariile (5)
Comentează