GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  NEYMAR JR'S FIVE

Românii au scris istorie în Brazilia, chiar sub privirile lui Neymar

Articol de GSP - Publicat duminica, 09 iulie 2017 14:30

Echipa României a devenit campioană mondială la cea de-a doua ediție a Neymar Jr's Five, cel mai mare campionat de fotbal 5-la-5, după finala disputată cu Anglia în acest weekend.

Echipa românească TAO United s-a impus în fața unei formații engleze grație unui Golden Goal reușit de Silviu Radu, la finalul celor 10 minute regulamentare, încheiate cu scorul de 0-0.

"Când am reușit să intru în posesia mingii și am început să înaintez către poartă, mi-au dat lacrimile de bucurie, așa că nu știu exact cum am înscris golul.

Să joci în fața unor titani ai fotbalului mondial, precum Neymar și Gabriel Jesus nu este un lucru deloc ușor. Este un vis devenit realitate. Cred că ne va lua câteva zile să realizăm exact ce ni s-a întâmplat," a spus la final românul Silviu Radu.

După câștigarea finalei, echipa României a disputat un meci amical contra unei echipe din care au făcut parte Neymar, Gabriel Jesus și fostul căpitan al echipei naționale a Franței, Djibril Cissé.

Echipa României a fost prima care a deschis scorul împotriva echipei lui Neymar, pe care au condus-o trei sferturi din meci cu 2-0, însa în ultimele două minute, adversarii au revenit și au întors scorul la 3-2.

Neymar Jr. a fost gazda finalei mondiale, care s-a jucat în orașul său natal, Praia Grande. În fazele preliminare ale turneului au participat peste peste 100,000 de jucători din 53 de țări. 

"Când am ajuns la teren, am văzut motivația echipei României și mi-am spus în sine că au stofă de campioni. Și așa a fost. Mă bucur că am reușit să găzduiesc pentru a doua oară finala mondială la institutul meu de fotbal din Brazilia.

Sunt o mulțime de jucători din întreaga lume care își dedică multă pasiune pentru acest sport și asta nu face decât să fiu mândru că îi pot reuni pe același teren și să le dau șansa să joace fotbal amator la un alt nivel" Neymar Jr.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
addriann
addriann  •  10 Iulie 2017, 09:08

,, It was the second friendlies, we have one more "- echipa Romaniei a jucat 3 meciuri amicale cu NJR, dupa ce a castigat trofeul.In toate aceste meciuri a jucat Neymar-doar a fost gazda turneului...

caminero
caminero  •  09 Iulie 2017, 17:56

Bun articolul, informativ ... păcat că nu ați precizat caracteristicile number one a acestui tip de fotbal ... la fiecare gol marcat, adversarii trebuie să scoată un om din teren (motiv pentru care e cam stupid să ai 2-0 și să fii întors la 2-3 - bine, era un amical de gală, or fi lăsat-o mai moale); și faptul că nu există portar (bine, nu numai că există portar, dar nimeni nu ai voie să intre în careul mic, care chiar este ... mic).

300.de.oi
300.de.oi  •  09 Iulie 2017, 16:52
Postat de onduku pe 09 Iulie 2017, 15:46

Felicitari baieti!

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează