GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  UEFA

Şefii lui Fenerbahce, enervaţi de decizia UEFA: "Steaua a dat bani, sînt imagini, dar nu e pedepsită"

Articol de GSP - Publicat joi, 27 iunie 2013 00:00 / Actualizat joi, 27 iunie 2013 18:45

Steaua a fost primită în cupele europene, lucru care nu s-a întîmplat în cazul celor de la Fenerbahce şi Beşiktaş. Această veste i-a enervat extrem de tare pe turci.

Aziz Yildirim, preşedintele celor de la Fenerbahce, crede că au existat interese pentru ca această decizie să fie aşa şi consideră că echipa pe care o reprezintă este o victimă atît în Turcia, cît şi la UEFA.

"Sîntem acuzaţi în cazul a 5 meciuri, dar la toate apărarea este uşoară. Noi nu am făcut aranjamente. Sîntem mult mai curaţi decît clubul care se declară cel mai curat. Steaua Bucureşti a dat bani, sînt imagini cu asta, dar nu e pedepsită.

Noi de ce sîntem sancţionaţi? Singura mea dorinţă este ca Fenerbahce să iasă curată din acest caz în care are dreptate", a spus Aziz Yildirim pentru radikal.com.tr.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (179)
buerebuistas
buerebuistas  •  28 Iunie 2013, 09:57

ȘOC , ȘOC , BOMBA , Steaua a mituit pe cei de la UEFA sa scape ieftin la sanctiuni :))))

afc13
afc13  •  28 Iunie 2013, 01:28

Sa nu uitam cateva lucruri : Nea Sandu este membru executiv la UEFA iar Lupescu iar s-o bagat si el seama pe la ceva for international (FIFA??). Interesant ca de la turci niciunu nu-i pe acolo... O fi insemnand asta ceva? Nu vreau sa insinuez nimic, numai intrebam si eu.

s0ny18
s0ny18  •  28 Iunie 2013, 00:11

comentariul 300. Turcilor cand o sa credeti in Dumnezeu atunci sa aveti pretentii sa jucati in europa.... sper ca la toamna sa va bagam mortu' si mai adanc in casa. HAI ROMANIA!

Vezi toate comentariile (179)
Comentează