GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  CONDAMNARE

Sentință definitivă pentru Gheorghe Ștefan » "Pinalti", încă o condamnare cu executare

Articol de GSP - Publicat joi, 20 aprilie 2017 11:33

Fostul primar din Piatra Neamț și conducător al clubului Ceahlăul a fost condamnat la trei ani de închisoare cu executare în dosarul privind finanțarea ilegală a Partidului Democrat Liberal, informează Agerpres.

Sentința a fost pronunțată de Curtea de Apel București, după ce în luna ianuarie Tribunalul București i-a stabilit aceeași pedeapsă lui Gheorghe Ștefan. Fostului patron al Ceahlăului i-a fost confiscată și suma de 165.000 de euro.

Acesta și-a recunoscu vinovăția chiar înainte de pronunțarea primei sentințe și a închieat un acord cu DNA, prin care accepta pedeapsa și interzicerea, pentru următorii trei ani de după executarea pedepsei, a unor drepturi: de a fi ales în autoritățile publice sau în funcții elective publice, de a ocupa o funcție implicând exercițiul autorității de stat și de a ocupa o funcție sau de a exercita o profesie ori de a desfășura o activitate, de natura aceleia de care s-a folosit, pentru săvârșirea infracțiunilor.

Gheorghe Ștefan se află deja în detenție, după ce a fost condamnat definitiv la 6 ani de închisoare cu executare în "Dosarul Microsoft" (detalii AICI).

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (8)
ucluj2011
ucluj2011  •  20 Aprilie 2017, 18:25

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

balauru48
balauru48  •  20 Aprilie 2017, 18:17
Postat de tanasevictor pe 20 Aprilie 2017, 16:05

Acest om a facut multe pentru orasul pe care la condus 4-5 mandate Echipa orasului respectiv a disparut din primul esalon si se zbate in mediocritate

Asa, si?

dinamo_fan
dinamo_fan  •  20 Aprilie 2017, 16:04
Postat de Constantin Arcusi pe 20 Aprilie 2017, 15:01

Cum adica s-a inteles cu DNA ca timp de 3 ani nu mai candideaza ? Ce *** popor mai suntem daca si peste 3 ani , tot puscariasi vrem sa punem ? Uitati-va si pe la televiziuni , multi penali ne dau lectii de eyica si morala pe acolo .... Pfffff !!!

adica astia 3 ani punem puscariasi de acum 3 ani care au devenit eligibili intre timp. si peste 3-4 ani vine randul si puscariasilor din ziua de azi. asta e tara in care traim.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează