GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  "MITĂ PENTRU JUDECĂTOARE"

Show în stradă cu Gigi Becali, după arestarea verilor săi: "În două luni vor fi liberi" » De ce Victor și Giovanni pot ieși rapid din pușcărie

Articol de GSP - Publicat marti, 20 februarie 2018 18:36

Frații Ioan și Victor Becali s-au predat în această seară, după ce au fost condamnați definitiv de Înalta Curte de Casație și Justiție în dosarul "Mită pentru judecătoare". În același dosar, Cristi Borcea a fost achitat. 

Sentințe definitive date azi:

  • Cristi Borcea a fost ACHITAT; Borcea rămâne cu pedeapsa din Dosarul Transferurilor, 6 ani și 4 luni
  • Victor Becali a primit 5 ani și 8 luni, din care i se vor scădea 3 ani și 10 luni, perioadă deja executată;
  • Ioan Becali a primit 7 ani și 4 luni!, din care i se vor scădea 2 ani și 6 luni, perioadă deja executată;
  • Judecătoarea  Geanina Terceanu a primit 7 ani pentru luare de mită!

În această seară, Gigi Becali a apărut în stradă, în fața jurnaliștilor veniți în Pipera, pentru a vorbi despre condamnările primite de verii săi și a oferit câteva declarații spumoase.

"Nu mai e așa palpitant, stați degeaba aici, ei au plecat deja. Ei au executat pușcăria. Ce au făcut? Au vândut niște fotbaliști, unii mai joacă și acum. Ăia care au furat zeci de milioane de euro sunt pe afară. Victor a primit un an în plus. Conform legii, s-au contopit pedepsele și amândoi au făcut aproape toată pedeapsă. Au scris și cărți. Victor îndeplinește condiția pentru eliberarea condiționată.

Borcea a zis că nu o cunoaște pe judecătoarea Terceanu, că nu a văzut-o niciodată. N-a existat nicio probă. Nu poți condamna un om fără probe. În instanță, Terceanu a afirmat că i-a zis procurorul să spună că a primit 10.000 de euro.

O să-i văd liberi pe Victor și pe Giovanni peste 2-3 luni. După perioada de carantină, o să ceară eliberarea condiționată.  

Eu am făcut pușcărie, nu zic că e ușor. Dar dacă mie îmi spun că trebuie să mai fac cinci luni, le zic «bine, mă, când încep?». E adevărat că e greu să stai fără mama ta acolo, fără copii, dar prima pedeapsă e mai grea, la a doua ești deja obișnuit. Acolo, dacă ești bărbat fără femeie, devii animal", a declarat Gigi Becali la Realitatea TV.

Ce a vrut să spună Gigi Becali

Foştii impresari pot fi eliberaţi condiționat în 2-3 luni!

"Deşi trebuie să se întoarcă după gratii, fraţii Becali ar putea să iasă destul de repede, dacă au executat şi ore de muncă în penitenciar sau au participat la diverse alte activităţi. Ioan Becali e trecut de 60 de ani, deci, după ce a executat o treime din pedeapsă, poate cere şi obţine eliberarea condiţionată.

În cazul lui Victor Becali, care nu are 60 de ani, el trebuie să execute cel puţin jumătate din pedeapsă pentru a obţine eliberarea condiţionată. Ei intră acum în carantină, 20 de zile, apoi mai durează formalităţile, dar în 2-3 luni pot cere eliberarea condiţionată, fiindcă şi-au făcut deja fracţiile legate de vârstă. Nu este însă obligatoriu ca instanţa să le şi aprobe eliberarea condiţionată", a explicat un avocat pentru GSP.ro. 

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (119)
para.para
para.para  •  21 Februarie 2018, 10:39
Postat de rakanishu pe 20 Februarie 2018, 22:38

Am vazut azi sentinta definitiva in cazul borcea si verii becali ( sau fratii ) legata de mita la judecator si nu am putut sa nu ma gandesc la procesele talpan vs fcsb….adica primele instante ii dau lui Borcea 5 ani si Curtea Suprema il achita ? Cum asa ? Adica probele de la primele instante au disparut pana s-a ajuns la curtea suprema ?? Aia din primele instante pe baza a ce l-au condamnat pe Borcea la 5 ani ??? Incredibila ” justitia” asta romaneasca….

Asa a fost si in dosarul transferurilor. Prima instanta in baza probelor doar de ea stiute i-a scos curati, ba chiar virgini, iar ultima instanta i-a condamnat cu executare la ani bunicei de "relaxare".

adicn
adicn  •  21 Februarie 2018, 10:12

Tâlhari, oameni buni! Dai mită să scapi de pușcăriie, și faci 4 luni de închisoare..

1826850894281967
Madko Salvatore  •  21 Februarie 2018, 09:55

randoom._ cum de nu zici nimic de cei de la putere......sau chiar de tine ?? Te-au pus astia de la psd sa ataci pe online ?.....cum de s-au adunat *** intr un singur partid ?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (119)
Comentează