GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  DECES

Șoferul unei galerii din România a murit la volan » "A făcut un ultim gest nobil: a încetinit și a salvat viața a 20 de copii!"

Foto: Opinia Transilvană
Foto: Opinia Transilvană

Articol de GSP - Publicat miercuri, 17 mai 2017 10:46

Constantin Coroiu, fostul șofer al galeriei celor de la FC Hunedoara, a făcut stop cardiac și a murit în timp ce se afla la volanul unui microbuz, însă a reușit să salveze viața a 20 de copii aflați în mașină.

Fostul președinte al echipei hunedorene, Alin Barna, a anunțat decesul acestuia pe Facebook și a postat un mesaj emoționant:

"A fost un om de nota 10 și un șofer excepțional, drept dovadă fiind și ultimul său gest - acela de a încetini și a trage pe dreapta când a simțit că i se face rău, pentru a nu pune în pericol viața copiilor pe care îi transporta!!!

Am fost în atâtea deplasări cu Peluza Nord Hunedoara cu microbuzul dânsului, mereu a fost un prieten pentru noi, indiferent câte "supărări" i-am pricinuit... Să îi fie țărâna ușoară".

Se pare că motivul decesului șoferului, petrecut pe Autostrada A1, sensul de mers Sebeș - Orăștie, a fost un stop cardiac.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
1335073699941889
Aurica Petre  •  18 Mai 2017, 18:43

Am aproape 80 de ani,dar n-am auzit de "soferul unei galerii". Este grea limba romana pentru niste asa zisi gazetari facuti pe puncte. Dumnezeu sa-i ierte si pe sofer si pe cel care siluieste limba romana!

para.para
para.para  •  17 Mai 2017, 13:12

Erou national si statuie la intrare in sediul gesepe.

eugen76_pan
eugen76_pan  •  17 Mai 2017, 11:59

Dumnezeu sa-l odihneasca

Vezi toate comentariile (5)
Comentează