GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  MTS

Sorin Moldovan, deputat PNL de Cluj, este propunerea lui Ludovic Orban pentru șefia MTS

Articol de GSP - Publicat miercuri, 23 octombrie 2019 10:23

Sorin Moldovan (33 de ani), deputat PNL de Cluj, este propunerea lui Ludovic Orban pentru postul de ministru al Tineretului și Sportului.  

Partidul Național Liberal încearcă în continuare să obțină voturile pentru insatalarea noului guvern. Calculele sunt complicate și se schimbă de la o zi la alta. Între timp, Ludovic Orban conturează componența cabinetului.  

După ce a fost refuzat de Gabriel Toncean (detalii AICI), președintele PNL vine cu o nouă variantă pentru postul de ministru al Tineretului și Sportului, informează Digi 24.

Sorin Moldovan este la primul mandat de deputat în Parlamentul României, unde își desfășoară activitatea în cadrul Comisiei pentru învățământ, știință, tineret și sport, Comisiei pentru tehnologia informației și a comunicațiilor și Comisiei permanente pentru relația cu UNESCO.  

Moldovan a absolvit Facultatea de Studii ale Integrării Economice Europene la Universitatea Româno-Americană, apoi a urmat un master la SNSPA, Departamentul de Relații Internaționale. A mai urmat cursurile Colegiului Național de Apărare. 

Sorin Moldovan a fost Subsecretar de stat în MTS și a ocupat mai multe funcții la Autoritatea Națională pentru sport și tineret. 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
847153178690789
Ticu Troya  •  23 Octombrie 2019, 13:23

Iar de Cluj !!? Astia din Ardeal , au distrus toata tara !!

cpt.ahab
cpt.ahab  •  23 Octombrie 2019, 11:41

Super! Un tip cu studii temeinice, bine pregătit!:))))))))

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close