GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  BECALI LA PUŞCĂRIE

Starea de sănătate a lui Gigi Becali se înrăutăţeşte pe zi ce trece! Patronul Stelei a ajuns de urgenţă la spital :O

Articol de GSP - Publicat joi, 27 februarie 2014 00:00 / Actualizat joi, 27 februarie 2014 22:33

Starea de sănătate a lui Gigi Becali este din ce în ce mai proastă. Realitatea TV anunţă că patronul Stelei a ajuns la spital.

Gigi Becali a fost trimis la Spitalul de Urgenţă Constanţa pentru a i se recolta un set de analize, după ce s-a simţit din nou foarte slăbit şi a avut nevoie de intervenţia medicilor. Finanţatorul Stelei a stat la spital aproximativ o oră şi jumătate, la secţia de neurochirugie.

Patronul Stelei a mai fost la spital şi în urmă cu o săptămînă, atunci însă din cauza unui atac de panică, avînd un picior semiparalizat timp de două ore.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (85)
bimbi79
bimbi79  •  03 Martie 2014, 09:46

Domnule BECALI, Sanatate maxima si sa iesiti cat mai repede de acolo. Sunteti condamnat, ABUZIV, de cel mai mare PIRAT al tarii. Si, daca se poate sa ii iertati pe toti "CRESTINII" de aici care nu stiu ce vorbesc. Sunt sigur ca toate rautatile lor de aici se vor intoarce, cu varf si indesat, impotriva lor si copiilor lor. A M I N !

kraus
kraus  •  28 Februarie 2014, 23:10

Când crapă dracului?

adiharna
adiharna  •  28 Februarie 2014, 13:17
Postat de zizu pe 28 Februarie 2014, 11:24

PE CAT PUNEM PARIU CA IN CATEVA ZILE DUPA CE I DAU DRUMUL....DANSEAZA IAR CA M.JACKSON SI PE MASINA? ASTA E IN STARE SA SE FACA SI IN ANUS NUMAI SA I SE DEA DRUMU...

Si eu zic ca e o mare vrajeala asta cu boala lui jiji,pt al scoate din parnaie ! Posteaza in victima,majoritatea oamenilor il compatimeste ca,vezi Doamne,a facut si mult bine si cand il elibereaza toata lumea multumita. O fi facut si bine,dar ce uita majoritatea e cum s-a imbogatit nenorocitul asta si pe cata lume a sfidat cu grandomania lui.Sunt multi care au furat ca n-aveau ce sa puna pe masa la copii ! Pe aia nu-i vede nimeni si nu-i elibereaza nimeni.Il plangem pe nesimtitul asta.Ai de mama noastra !

Vezi toate comentariile (85)
Comentează