GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  PETRECERE

Steliștii petrec pentru sărbătorirea a 31 de ani de la câștigarea Cupei Campionilor! Când și unde va avea loc evenimentul

Articol de GSP - Publicat vineri, 05 mai 2017 13:34

În ultimii 5 ani, Helmuth Duckadam a fost cel care s-a ocupat de organizarea unei petreceri de 7 mai la Cheile Grădiștei. Președintele de imagine al FCSB-ului a renunțat la această inițiativă în acest an.

Cum nici cei de la CSA Steaua nu au făcut nimic, Tudorel Stoica și Victor Pițurcă au decis să preia inițiativa pentru a sărbători 31 de ani de la câștigarea Cupei Campionilor.

Petrecerea va avea loc duminică, 7 mai, cu începere de la ora 14:00, la Hotelul Intercontinental din București.

Printre invitați se numără și Helmuth Duckadam, chiar dacă între cele două părți (CSA și FCSB) lucrurile n-au fost tocmai roz în ultima vreme. Acesta a refuzat să ofere un răspuns pe loc, însă cel mai probabl nu va participa.

De asemenea, Stângaciu nu va fi nici el prezent la petrecere, fiind plecat cu Dan Petrescu în Golf.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează