GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  GALĂ K-1

Superkombat organizează o gală de excepție pe 7 mai, în București! Surpriza pregătită pentru fani

Articol de GSP - Publicat miercuri, 13 aprilie 2016 13:35

Promoţia internaţională Superkombat pe reguli K-1, condusă de Eduard Irimia, va reveni la Bucureşti pe 7 mai, atunci când va organiza al doilea mare eveniment al anului, care va include în premieră o tematică expo la nivel mondial si totodata lansarea Academiei Superkombat.

Gala va avea loc la Romexpo, în pavilioanele C4 şi C5, urmând să programeze nu mai puţin de 11 meciuri internaţionale, cu sportivi din 10 ţări, transmise în direct în 95 de ţări.

Printre invitaţi se vor număra legendarul Remy Bonjasky, dar şi un star de la Hollywood, al cărui nume va fi anunţat oficial în perioada următoare.

În meciul cap de afiş al serii, spaniolul Moises Baute, câştigător al piramidei Superkombat de la Constanţa, îl va înfrunta pe brazilianul Cesar Almeida pentru titlul mondial la categoria semigrea, în timp ce printre luptătorii români care au fost confirmaţi pentru eveniment se numără Cristi Spetcu, Cristi Milea, Amansio Paraschiv, Sebastian Cozmâncă, Cristi Ristea, Dumitru Ţopai, Alexandru Nedelcu, Denis Anghel şi Adrian Maxim.

"Am selectat cei mai buni noi eroi din România pentru a-şi da examenul în această gală. Probabil cel puţin 2-3 dintre ei vor ajunge în perioada următoare în Top 10 la nivel mondial", a declarat promotorul Eduard Irimia.

Acesta a dezvăluit că pe 6 mai vor fi avea loc şi evenimente conexe pentru cei care vor să intre în lumea Superkombat, astfel că vor avea loc selecţii pentru sportivi, licenţiere internaţională pentru antrenori, cluburi, arbitri, manageri şi promotori.

"Avem deja colaborare cu cele mai importante federaţii de profil cu ajutorul cărora avem acces la logistica din întreaga lume şi tocmai de aceea acum am decis să ne extindem aria şi să completăm echipa. Inclusiv în România căutăm organizatori locali şi manageri pentru a dezvolta fenomenul pe plan intern", a declarat preşedintele Superkombat.

De asemenea, de luna viitoare, Eduard Irimia va organiza un tur de selecţii în România, prin intermediul Academiei Superkombat, concept care va avea baza la Bucureşti şi le va oferi şansa sportivilor de perspectivă de a se pregăti fără niciun cost alături de cei mai buni antrenori internaţionali.

"Avem pregătită deja sala, are 1.200 de metri pătraţi pe 3 nivele, iar aici vor veni sportivi selectaţi din toată lumea, urmând să le asigurăm toate condiţiile pentru a evolua în galele mari", a precizat Irimia.

Sub denumirea de Superkombat Expo, practicanţii, dar şi fanii sporturilor de contact, pot vizita în ziua galei, în intervalul 10:00-20:00, Pavilioanele C4 şi C5 din cadrul Romexpo, acolo unde vor putea descoperi ultimele tehnologii de cercetare în sport, echipamente sportive cu branduri din întreaga lume, dar şi noutăţi despre nutriţie şi lifestyle. Printre expozanţi se va numără şi Cătălin Moroşanu, cu noua sa linie de echipament.

Începand cu ora 20:00, locaţia se va transforma în producţia internaţională Superkombat cu expunere live prin intermediul Eurosport la nivel mondial în 95 de ţări.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
alegsandru
alegsandru  •  13 Aprilie 2016, 14:02

marlaneala cu suturile pe coapse e apusa deja. De aia a si ajuns un circuit periferic ca Lokal Kombat sa capete o oarecare recunoastere mondiala. Eu nu ii vad un viitor Superkombatului asta, doar daca face tranzitia spre mma si sa abandoneze kickboxing-ul treptat, desi cred ca e prea tarziu si pentru asta.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează