GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  ATENTAT LA MANCHESTER

Teroristul de la Manchester era fan United și Real

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de - Publicat miercuri, 24 mai 2017 09:58

Salman Abedi, 22 de ani, cel care a îndoliat Anglia luni seară, studia ”Managementul Afacerilor” la Universitatea din oraș și juca foarte bine fotbal.

Familia lui fugise din Libia de teroarea regimului Gaddafi. Și tocmai el, născut și crescut în Marea Britanie, a ajuns un terorist.

18678887 10208830414502452 693124418 n
Salman Abedi

Salman Abedi, cel care s-a aruncat luni seară în aer, la Manchester Arena, luând viețile a 22 de tineri inocenți o dată cu a lui, avea 22 de ani și studia "Managementul Afacerilor" la Universitatea din oraș.

O rudă apropiată le-a povestit reporterilor de la The Sun că Salman a fost un tânăr absolut normal: "Vesel, sociabil și un mare îndrăgostit de fotbal. Știa foarte bine cu mingea și era fan Real Madrid și Manchester United. Iubea Madridul".

Și-a schimbat însă comportamentul după ce părinții s-au întors în Libia, un veritabil rai al luptătorilor ISIS. Și mai ales după ce a început să-i viziteze acolo.

Racolat de ISIS și antrenat în tabere amplasate în Siria, el a apărut la un moment dat pe lista serviciilor secrete britanice. Care însă nu i-au acordat suficientă atenție. Așa a avut timpul și liniștea necesară să pună la punct atentatul de la Manchester Arena și să-l ducă la capăt luni seară, când a detonat explozibilul format din șuruburi și piulițe chiar în finalul concertului Arianei Grande. 

141 de victimee blianțul atentatului de luni: 22 morți, majoritatea copii, 59 de răniți grav și 60 de persoane care au primit îngrijiri medicale

"În ultimul timp, Salman se purta ciudat. Ieșea în stradă și spunea rugăciuni islamice cu voce tare. Zicea că există un singur Dumnezeu și Mohammed e mesagerul său"
Vecin al lui Salman Abedi

Securitate maximă pentru Adi Popa!

Premierul Theresa May a urcat nivelul de alertă în Anglia la cel mai înalt grad, "critic", și a avertizat că "un nou atentat ar putea fi iminent". Au fost scoși în stradă peste 5.000 de soldați, iar securitatea la meciurile din week-end, de pe Wembley, va fi sporită. Este vorba, între altele, despre finala Cupei, Arsenal - Chelsea, de sâmbătă, și de barajul de promovare în Premier, Huddersfield Town contra lui Reading (echipa ex-stelistului Adi Popa), programat luni. 

 

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
cobra_z
cobra_z  •  24 Mai 2017, 10:27

SECURITATE MAXIMĂ PENTRU ADI POPA! =)))))))))))))))))))))))))))))))))) sau cum a devenit adi popa cel mai important locuitor din marea britanie ...eu te-as penaliza ziaristule pentru prostie :)))))))))))))))))

Vezi toate comentariile (1)
Comentează