GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  TRAGEDIE

Tragedie la un meci de juniori din România! Părintele unui copil a decedat

Articol de - Publicat luni, 04 septembrie 2017 14:47

În timpul meciului de juniori dintre CS Ceptura şi ACVF Fortuna Breaza din cadrul campionatului judeţean de juniori B Prahova s-a produs o tragedie.

Haralambie Gheorghe, părintele unuia dintre cei mai talentaţi jucători ai echipei oaspete a acuzat o stare de rău, în timpul jocului de la Ceptura.

Transportat către spital, părintele juniorului de la Fortuna a decedat pe drumul către unitatea medicală.

"Sunt bulversat, pur şi simplu. Ce pot să îi spun copilului, Ciprian, în astfel de momente! Vom încerca cu toţii să îl încurajăm şi să îi oferim tot sprijinul de care are nevoie în astfel de momente cumplite", a punctat antrenorul juniorilor de la Fortuna, Marius Vişan.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează