GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  ARENA NAȚIONALĂ

UEFA a cerut schimbarea gazonului de pe Arena Națională » Avem reacția forului european + au început deja lucrările

Articol de - Publicat miercuri, 16 august 2017 13:13

La Arena Națională au început lucrările, în regim de urgență, pentru schimbarea gazonului, care se afla într-o stare foarte proastă.

După ce Gazeta Sporturilor a publicat un interviu cu un proprietar al unei firme producătoare de gazon, Ovidiu Petrache, care spunea că singura soluție pentru ca gazonul de pe Arena Națională să se prezinte în condiții bune este schimbarea lui, Primăria București a început lucrările pentru înlocuirea suprafeței de joc.

Totuși, Primăria nu a intervenit din proprie inițiativă, ci a făcut-o abia după ce UEFA a cerut ca gazonul să se înlocuiască.

Surse din cadrul administrației bucureștene au explicat pentru Gazetă de ce PMB și ALPAB au intervenit abia după meciul FCSB-ului cu Astra și nu după cel cu Poli Iași, când starea gazonului era la fel de proastă.

"Au existat la nivel instituțional mai multe discuții pe axa București - Nyon cu reprezentanți ai UEFA în ceea ce privește starea gazonului de pe Arena Națională! Li s-au prezentat mai multe imagini de la cele două meciuri, iar răspunsul de la UEFA a fost că pentru a omologa terenul pentru manșa retur a play-off-ului de Champions League cu Sporting de pe 23 august, acesta trebuie schimbat în totalitate!", sună dezvăluirile.

Gazeta Sporturlor a trimis la UEFA un mail referitor la problema gazonului de la București, iar reprezentanții departamentului de comunicare din Elveția au răspuns. "UEFA cunoaște situația și a fost în legătură cu cei din conducerea clubului, dar și cu responsabili ai stadionului. În ceea ce privește procedura de înlocuire a gazonului, aceasta este în desfășurare, astfel încât terenul să fie pregătit pentru meci. Partida se va juca pe 23 august, așa cum a fost programată" este mesajul trimis de biroul de presă al UEFA, special pentru Gazetă

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședința s-a încheiat! Cristiano Bergodi a plecat OFICIAL de la Rapid: „Mulțumim pentru momentele frumoase”


Comentarii (3)
gilos
gilos  •  16 August 2017, 15:13

Gabriela Firea este o rusine pentru Bucuresti, este ahtiata dupa imagine dar nu este in stare sa faca nimic concret. Vorbe goale si promisiuni, zero realizari ! Spuneti-mi un singur lucru util pentru capitala facut de Firea in acest an si eu il mananc !

niculaemoromete
niculaemoromete  •  16 August 2017, 13:43

Articol de acoperire a hotararii de schimbare a gazonului? Gazonul este schimbat de o firma competenta, sau firma care s-a ocupat pana acum de gazon face aceasta lucrare ?

ionutstv
ionutstv  •  16 August 2017, 13:29

Tovarasa Firea de la ciuma rosie.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează