GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  UEFANTASTICII

UEFAntasticii și un fost dinamovist au scris din nou istorie » Au câștigat, în premieră, un trofeu

Articol de GSP - Publicat luni, 17 iulie 2017 18:18

Echipa de fotbal pe teren redus Partizan București, cu foștii steliști Petre Marin, Sorin Ghionea, Stelian Stancu, Gigel Coman și fostul mijlocaș al lui Dinamo Bogdan Pătrașcu, a câștigat prima ediție a turneului internațional Bucharest International SuperLeague.

La competiția organizată de Liga Prieteniei au participat cele mai bune echipe de fotbal pe teren redus din țară, dar și reprezentante din Tunisia, Moldova și Bulgaria, echipa campioana câștigând și un cec în valoare de 5.000 de euro, cel mai mare premiu pus în joc în fotbalul pe teren mic din România.

Până în marea finală, Partizan a avut nevoie de lovituri de departajare atât în optimi, cât și în semifinale, iar în marea finală a trecut la limită, scor 5-4, de B&B, golurile noilor campioni fiind reușite de Bogdan Pătrașcu (2), Gigel Coman, Petre Marin și Alexandru Nicola.

De altfel, Pătrașcu, fost mijlocaș la Piacenza, Sportul Studențesc și Dinamo, a fost desemnat cel mai bun jucător al turneului. Din echipa câștigătoare au făcut parte și doi dintre românii care au făcut senzație săptămâna trecută la Neymar's Jr Cup, Mihai Mihalache și Dragoș Bogdan.

"Într-adevăr victoria celor de la Partizan a fost surpriza turneului, reușind să se impună în fața unor echipe titrate pe teren mic. A fost o competiție interesantă, cu multe noutăți, un premiu record, și cu siguranță multe perspective pentru viitor, când vom continua astfel de evenimente internaționale”, a declarat Nicoleta Bojica, organizatoarea Ligii Prieteniei, adăugând că următorul sezon intern va debuta în toamnă.

La nivel național, Liga Prieteniei se joacă în peste 16 de județe, 4.000 de jucători fiind implicați în competiții.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează