GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  ACCIDENT

ULTIMĂ ORĂ Fosta judecătoare din Dosarul Transferurilor, implicată într-un grav accident! Ar fi fost operată și se află la reanimare

Articol de GSP - Publicat luni, 01 mai 2017 16:11

Fosta judecătoare din Dosarul Transferurilor, Geanina Terceanu, se află în stare gravă la spital după ce a fost implicată într-un teribil accident. Aceasta mergea la niște prieteni din Suceava.

Geanina Terceanu a fost dusă de urgență la spital și se află la reanimare, după ce a fost operată la Spitalul Județean Bacău.

Și șoferul mașinii cu care s-a ciocnit este tot în stare gravă. În mașina Geaninei Terceanu se afla și cel care urmează să-i devină soț, anunță www.Observator.tv (detalii).

  • Fostă judecătoare a fost condamnată în primă instanţă la 5 ani și 6 luni de închisoare, dar decizia nu e definitivă.
  • Ea ar fi primit mită între 2009 și 2012. Judecătoarea i-a achitat pe Borcea și pe frații Becali, laolaltă cu ceilalți oameni de fotbal implicați în dosarul pornit de la o investigație jurnalistică a Gazetei Sporturilor.
  • Achitările dictate inițial de Geanina Terceanu în Dosarul Transferurilor s-au transformat la Curtea de Apel în pedepse cu executare: Borcea 6 ani și 4 luni, Ioan Becali 6 ani și 4 luni, Victor Becali 4 ani și 8 luni.
  • Ei sunt și acum în închisoare, iar pedepsele vor primi un spor consistent, ca urmare a mitei pentru judecătoarea Terceanu.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
danut1971
danut1971  •  01 Mai 2017, 19:04

dumnezeu nu bate cu bata

iosif_vs
iosif_vs  •  01 Mai 2017, 17:30
Postat de talpaiadului pe 01 Mai 2017, 16:54

Pute pamantul sub tine de prostie, gigist libidinos!

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

martinpen
martinpen  •  01 Mai 2017, 17:15
Postat de Florin Dobrin pe 01 Mai 2017, 16:54

o sa va vina randu la toti ,,,, stati linistit si asteptativa clipa. NEMERNICI CORUPTI

Tu esti balbait ? de ce repeti ce ai spus deja ?

Vezi toate comentariile (7)
Comentează