GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  ANCHETĂ

ULTIMA ORĂ! Percheziții ale procurorilor în această dimineață » Ionuț Negoiță e suspectat de evaziune fiscală de 5 milioane de euro!

Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor
Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat miercuri, 28 septembrie 2016 10:22

Polițiștii efectuează în această dimineață percheziții la societatea Pro Hotels, suspectată de rambursări ilegale de TVA și evaziune fiscală, anunță agenția News.ro. Ionuț Negoiță, finanțatorul lui Dinamo, deține firma alături de fratele său, Robert Negoiță.

Surse din cadrul Poliției au declarat pentru sursa citată că una dintre percheziții are loc la hotelul Rin Grand, la un birou al firmei Pro Hotels, într-o acțiune coordonată de procurorii Parchetului Curţii de Apel Bucureşti.

Prejudiciul estimat în acest dosar se ridică la 5 milioane de euro, anunță Poliția Română.

"În cauză, se efectuează cercetări cu privire la săvârşirea infracţiunilor de efectuarea de rambursări ilegale de TVA şi de evaziune fiscală, fapte prevăzute şi pedepsite de Legea nr. 241/2005 pentru prevenirea şi combaterea evaziunii fiscale, care au fost comise prin intermediul unor societăţi comerciale ce desfăşoară activităţi în domeniul construcţiei de ansambluri rezidenţiale şi hoteluri. Prejudiciul estimat este de peste 5.000.000 de euro", anunță Poliția Română, confrom News.ro.

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (234)
tzusti_reloaded
tzusti_reloaded  •  28 Septembrie 2016, 20:41
Postat de unico_biancorossi pe 28 Septembrie 2016, 15:03

aloha. am spus ce aveam de spus. ce am spus acum am mai spus cand si cand in ultimii 10 ani de cand mai scriu pe aici. cei care au fost pe atunci, probabil isi mai amintesc discutiile. nu sunt scenarii negre, sunt chestiuni de logica elementara. futbolul nu poate fi decat expresia societatii in care coexista. daca societatea respectiva este sanatoasa, puternica si in dezvoltare, atunci si futbolul ei, sportul in general, sunt aidoma, puternice si prospere. daca o societate este profund cancerigena, mafiota si primitiva, astfel va fi futbolul si sportul ei. mai degraba, nu vor fi, decat de forma.

SI CINE SI CUM S O CURETE BAH..TU? CARE I AI PUPAT IN TOATE POZITIILE ..POSIBILE..PE TOTI..PE BADEA .. PE CORNELUSH VINU..PE POKEMON.. HAI CU SICK .. SI SFTU .. N AI NICIUN DREPT SA FACI PE.. ANALISTUL..***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

tzusti_reloaded
tzusti_reloaded  •  28 Septembrie 2016, 20:30

:)))))))))))))))) OOOOPS....RINAMOVISTII IN PANICA? .. NU DISPARE BAH DINAMO FARA PALITA VOASTRA DE -SAGEATA- A LUI TELEAGA.. NU VRETI SOCIOS SI SA I DISPERAM PE DEVALIZATORI? .. TAM PITI LOR .. ASTIA DOAR MISCA ACTELE DE LA UNUL LA ALTUL..NU E NICIUN INVESTITOR..SE VOR INTOARCE TOT AIA CARE AU FOST..INTR O FORMA SAU ALTA..ARHIVELE INSEAMNA ZU HAUS PT TOTI CARE AU CALCAT PRIN ACTIONARIAT..SA VA FIE CLARA TREABA

daweroirl
daweroirl  •  28 Septembrie 2016, 20:26

Toti cei care au condus Mimamo in ultimii 15 ani sunt *** ...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (234)
Comentează