GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  CHINA

Ultrasul Spetcu vrea să cucerească și China » Ce adversar va avea elevul lui Ciprian Sora

Articol de GSP - Publicat vineri, 28 octombrie 2016 21:29

La numai o lună după victoria obținută la Iași în gala Superkombat, Cristi Spetcu va lupta mâine, în China, într-un turneu piramidal la categoria ușoară. Elevul lui Ciprian Sora îl va întâlni în primul meci pe unul dintre eroii locali, Fang Feida, multiplu campion al Chinei la kickboxing.

În vârstă de 27 de ani, fost jucător de polo la Dinamo, unde a și cucerit un titlu de campion la juniori, Spetcu a adunat de-a lungul carierei la profesioniști un total de 13 victorii, o remiză și doar două înfrângeri, ambele la decizie, devenind celebru datorită atitudinii agresive pe care o adoptă în ring.

De asemenea, din 2015, cel poreclit "Polo" a devenit și campion mondial WTKA, după ce l-a învins pe marocanul Ahmed West în gala Superkombat de la Milano.

Dacă va câștiga primul meci, tot în aceeași seară, românul va disputa și finala piramidei, împotriva învingătorului dintre chinezul Wang Wanli și spaniolul Christian Gruber.

"Am avut o perioadă de pregătire extrem de greu cu atletism, fitness, haltere, circuite specifice și antrenament cu ripostă, întâmpinare, lucru cu partener, sac, pernă, palmare. Sunt doar o parte din munca pe care Cristi a depus-o în această perioadă.

Îi mulțumesc preparatorului Cristian Iacob pentru bunăvoința și efortul epus, lui Cristi pentru dedicația sa, Superkombat, fără de care nu puteam ajunge aici și promotorului Eduard Irimia. Totodată, nu în ultimul rând, familiilor, susținătorilor și sponsorilor", a declarat Ciprian Sora, cel care îl pregătește pe Spetcu.

Cristi a trecut cu brio peste cântarul oficial, reușind să se încadreze în limita a 63 de kilograme, atât cât este categoria pentru divizia ușoară în China. "Vreau să vorbesc în ring, sunt foarte motivat, aștept gala", a spus acesta. Dacă totul va decurge conform planului, iar românul se va impune în piramidă, atunci e foarte posibil ca acesta să lupte și pe 12 în gala Superkombat de la București.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează