GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  ITALIA

Umilință pentru un fost jucător: dat afară din cazino! Replica fotbalistului

Articol de GSP - Publicat marti, 08 septembrie 2015 18:27

Christian Vieri ar fi fost protagonistul unui moment mai puțin plăcut în weekend, cînd a încercat să facă o vizită cazinoului din Veneția.

Fotbalistul nu a fost primit, motivul reprezentanților cazinoului fiind acela că Vieri nu avea sacoul pe el. ”Personajele celebre au parte de multă faimă și onoare, însă regulile sînt aceleași pentru toți”, a afirmat administratorul Cazinoului din Veneția.

După ce i s-a refuzat accesul, Vieri s-ar fi enervat și ar fi țipat la un membru al personalului, iar pe rețelele de socializare a amenințat: ”Nu mai merg niciodată la acest cazinou”.

Mai tîrziu, fosta glorie interistă a revenit și a spus că nu a fost dat afară ci a ales el să plece. ”Oare administratorul cazinoului de ce nu spune că în urmă cu o zi mă primise fără sacou? Atunci nu era nici o problemă. Plus că, nu m-ați dat voi afară, am plecat singur. Sînteți ridicoli!”

În unele cazinouri, codul vestimentar este obligatoriu, iar jucătorii trebuie să se prezinte la costum.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close