GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  ALEGERI

Un fost atacant al lui Dinamo și al Craiovei lasă fotbalul ca să candideze la primărie: "Nu mă tem, nu sînt șpăgar" » Contracandidat de 80 de ani

Claudiu Drăgan / Foto: GSP
Claudiu Drăgan / Foto: GSP

Articol de GSP - Publicat luni, 15 februarie 2016 18:39

Claudiu Drăgan, 36 de ani, fostul atacant al lui Dinamo și al Universității Craiova, în prezent director sportiv la UTA, a intrat în politică.

Fostul fotbalist e hotărât să candideze din partea PNL pentru Primăria din localitatea arădeană Chișineu-Criș, unde s-a și născut, anunță Sportnews.

Pentru postul de primar, Drăgan va avea un adversar în vârstă de 80 de ani, în persoana actualului edil Gheorghe Burdan. Drăgan a ocupat timp de cinci ani funcția de secretar în PNL Arad.

"Nu mă tem de adversar. De ce să-mi fie frică? N-am luat mită, n-am luat șpagă în viața mea. Aș vrea să fie o campanie corectă, fără atacuri, dar mă tem că nu va fi așa", a comentat, pentru sursa citată, Claudiu Drăgan.

Claudiu Drăgan s-a făcut remarcat în perioada 1999-2003 când evolua pentru Dinamo. Atacantul a avut o realizare asemănătoare cu cea a lui Lewandowski la echipa a doua a "câinilor", când a marcat de 5 ori în poarta Daciei Mioveni.

Puțină lume știe că fostul fotbalist arădean la origine s-a lansat de la juniorii Rapidului, dar n-a apucat să debuteze în echipa mare. Printre alte cluburi importante pe care Drăgan le-a bifat în carieră sunt UTA, FC Argeș și FC Național. El are și 20 de meciuri pentru naționala de tineret, iar în Liga 1 a marcat în total 9 goluri în 55 de meciuri.

5 iunie 2016e data la care vor avea loc alegerile

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
twist.of.fate
twist.of.fate  •  15 Februarie 2016, 21:33

Wow! Bravo Claudiu Dragan. Respect! Nu te-a uitat nici un dinamovist, ai avut un sezon exceptional la Dinamo, cu multe goluri. Sper sa iesi castigator.

1610711385807044
Misu Mihai  •  15 Februarie 2016, 19:45

Bravo ! Jos mafia rosie psd-ista !!!!!

a.c.a.b_st
a.c.a.b_st  •  15 Februarie 2016, 19:44

Bă,voi sunteți intregi la cap? Aia este porecla omului,nu-i nici un fel de jignire,amatorilor.Așa cum lui Stancu i se spune motanul,sau lui Petrescu i se spune bursucul,așa ăstuia i se spune iedul.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează