GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  FILME

Un fotbalist celebru ar putea fi noul James Bond

Articol de GSP - Publicat marti, 08 septembrie 2015 18:16

După ce a pus ghetele în cui, David Beckham a început să cocheteze cu actoria. Presa britanică îl creditează deja ca fiind succesorul lui Daniel Craig. Adică următorul James Bond.

Pînă atunci, Beckham va juca în ”Knights of the Roundtable: King Arthur”, un film de aventură regizat de Guy Ritchie ce va avea premiera în 2016.

”Am doar 13 replici, dar m-am pregătit mult pentru ele. E o profesie dificilă, care cere anumite calități și disciplină. De aceea, nu vreau să ard etapele, ci să am roluri din ce în ce mai mari., a afirmat Beckham.

Daily Star scrie că Beckham va avea rolul lui James Bond, asta și datorită prieteniei pe care fostul jucător o are cu Tom Cruise.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează