GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  OPINIE

Un oficial FRF rupe tăcerea în plin haos: "Minciuna, demagogia și interesele de gașcă nu-și mai au locul!"

Articol de GSP - Publicat sambata, 17 iunie 2017 15:01

Fostul fotbalist Marcel Pușcaș, membru în Comisia Tehnică a Federației, a transmis pe pagina personală de Facebook un mesaj prin care-l susține pe prim-ministul în funcție, Sorin Grindeanu.

"Sunt mândru sa am un astfel de prieten! Ținută, eleganță și în special coloană vertebrală! Ai demonstrat că minciuna, demagogia și interesele de gașcă nu-și mai au locul în politica!

«Munca» pentru formă și nu pentru fond trebuie să înceteze! Impostorii și hotii trebuie să dispară de pe scena politică și publică!

România este mai presus de interesele mărunte cu care, din păcate, am fost obișnuiți! E vremea faptelor! Felicitări, Sorin Grindeanu!", a scris Pușcaș pe Facebook

 

Sunt mândru sa am un astfel de prieten! Tinuta,eleganta si in special coloana vertebrală! Ai demonstrat că...

Posted by Marcel Puscas on 14 Iunie 2017

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
121964831720581
Amedeo Stancu  •  17 Iunie 2017, 16:11

Tu vorbesti despre minciuna si demagogie M, Puscas... tu care impreuna cu diletantii si toata sleahta de oportunisti din FRF ati distrus definitiv fotbalul din Romania? Nu ai pic de rusine oportunistule, cine esti tu pupincuristule sa ne dai noua lectii de moralitate? Lichelelor, cat mai aveti de gand sa distrugeti fotbalul romanesc? Joa cu voi !

jullien_alphonse
jullien_alphonse  •  17 Iunie 2017, 16:15

- Ce tăcere ruptă?! ... Ei depind doar de intrebarea - CU CE anume îi au la mână serviciile?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează