GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  DECIZIE

Un oficial FRF va lucra la UEFA în departamentul de licenţiere a cluburilor: "Abia aştept să încep"

Foto: frf.ro
Foto: frf.ro

Articol de GSP - Publicat luni, 02 februarie 2015 00:00 / Actualizat luni, 02 februarie 2015 12:28

Site-ul oficial al FRF anunţă că UEFA a acceptat-o pentru un internship de un an în programul "Licenţiere a Cluburilor şi Fair Play Financiar" pe Mariana Trandafir care ocupă funcţia de consilier juridic în cadrul Unităţii de Management Licenţiere a FRF.

"Principalele sarcini ale reprezentantului FRF, Mariana Trandafir, vor fi legate de procesul de licenţiere şi vor include asistarea licenţiatorilor în implementarea sistemului de licenţiere la nivel domestic, în revizuirea regulamentelor naţionale de licenţiere şi în pregătirea raportului privind licenţierea cluburilor, dar şi asistarea auditului realizat la nivel naţional", scrie sursa citată.

Mariana Trandafir, 35 de ani, s-a declarat foarte încîntată de faptul că FRF a propus-o forului internaţional şi e nerăbdătoare să înceapă treaba.

"Recunosc, a fost o surpriză! Sînt bucuroasă, văd acest pas ca pe o mare oportunitate şi cred că va fi mai mult decît benefic pentru schimbul de experienţă. Mă simt onorată că am fost selectată să mă alătur echipe de profesionişti de la UEFA. Sînt entuziasmată, abia aştept să încep!", a spus Mariana Trandafir.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează