GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  POKEMON GO

Un sportiv american a trăit sperietura vieții în timp ce juca Pokemon Go: "A fost pentru prima oară când m-am temut pentru viața mea"

Foto: Twitter/Bloomberg
Foto: Twitter/Bloomberg

Articol de GSP - Publicat luni, 25 iulie 2016 13:23

Faith Ekakitie, un fundaș al echipei de fotbal american din Iowa, a fost oprit de poliție în parc, în timp ce juca popularul joc și a povestit experiența într-o postare pe Facebook.

Ekakitie a fost oprit de cinci ofițeri de poliție, care și-au îndreptat pistoalele către el, în timp ce erau în căutarea unui hoț care dăduse o spargere la o bancă din apropiere.

Sportivul nu a răspuns inițial ordinelor poliției deoarece avea căștile cu muzică pe urechi.

"Azi a fost pentru prima oară când m-am temut cu adevărat pentru viața mea. Buzunarele mi-au fost verificate, mi-au deschis rucsacul și l-au cercetat cu atenție și mi-au spus să-mi ridic tricoul pentru percheziție. Sfătuiesc oamenii să fie mai atenți la împrejurările în care se găsesc, pentru că eu sigur nu am fost", a scris jucătorul celor de la Iowa.

Polițiștii au explicat mai apoi că Ekakitie a fost oprit deoarece corespundea descrierii hoțului, care era tot un bărbat de culoare îmbrăcat în haine negre.

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează