GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  DOSARUL TERENURILOR MAPN

Unul dintre cei implicaţi în Dosarul Terenurilor MApN alături de Gigi Becali ar putea fi eliberat!

Articol de GSP - Publicat luni, 23 decembrie 2013 00:00 / Actualizat luni, 23 decembrie 2013 15:08

Fostul ministru al Apărării Naţionale, Victor Babiuc, ar putea fi eliberat din închisoare. Acesta a fost condamnat iniţial la doi ani închisoare în Dosarul Terenurilor MApN alături de Gigi Becali  pentru săvîrşirea infracţiunii de abuz în serviciu în formă calificată.

Babiuc a ispăşit deja o treime din pedeapsa primită şi a solicitat Judecătoriei Găeşti eliberarea condiţionată. Cererea a fost admisă astăzi, iar acesta ar putea fi eliberat în zilele următoare, anunţă rtv.net.

Potrivit Codului Penal, bărbaţii trecuţi de 60 de ani care au fost condamnaţi la cel mult 10 ani de închisoare pot fi eliberaţi după executarea a o treime din pedeapsă. Victor Babiuc are 75 de ani, iar alături de el ar putea fi eliberat condiţionat şi Dumitru Cioflină, fostul şef al Statului.

Gigi Becali va rămîn după gratii însă cel puţin puţin doi ani, putînd beneficia de eliberarea condiţionată abia după ce a executat deja două treimi din pedeapsă. În acest moment, patronul Stelei este condamnat la 3 ani şi jumătate.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (12)
ion.ionescu
ion.ionescu  •  25 Decembrie 2013, 02:47
Postat de florin_videa pe 23 Decembrie 2013, 16:04

deci privatul care a dat spaga a luat mai mult decat angajatul statului, care A LUAT SPAGA.....

Gigi este o creaţie a DIA. Cum Serviciile nu aveau bani suficienţi şi mai ales negri dar aveau informaţii, au folosit o monedă cu potenţial : terenurile. Atunci erau ieftine, românii nu le apreciau valoarea şi se obţineau uşor. Mai ales cu un Serviciu în spate...Babiuc era ministru şi Cioflină (hoţul de motorină de la Filiaşi, din tinereţe) şef de MStM, deci pe mână cu DIA. Gigi l-a supărat pe Băse cu declaraţii, mai ales după avertisment (prima arestare), el a fost ţinta. Babiuc e evreu şi mason iar pe lângă el va scăpa şi Cioflină. Chiar nu se vede diferenţa de tratament ?! Cei doi trebuiau să primească o pedeapsă dublă, ca demnitari, drept la muncă imediat etc...

hanmocar
hanmocar  •  24 Decembrie 2013, 09:24

FITUICA ASTA VA URMA PROSTSPORTULUI !!!

thenew
thenew  •  23 Decembrie 2013, 17:41

ce fata de victima are gugustiuc)) chistoc speranta pentru nea gigi.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează