GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  PROTESTE ÎN PIAȚA VICTORIEI

UPDATE Cine ar fi pornit violențele din Piața Victoriei: ar fi implicat Ionuț Negoiță » Primele reacții ale fanilor dinamoviști

Articol de GSP - Publicat joi, 02 februarie 2017 00:57

Până la această oră, informațiilor indică două scenarii posibile în privința violențelor izbucnite miercuri seară în Piața Victoriei.

 

update 08:30

Peluza Cătălin Hîldan a reacționat pe facebook și a dezmințit informațiile care îi acuză că au participat în mod organizat la manifestații.

clipboard01

Știrea inițială:

Unul este că galeriile lui Dinamo, precum și galeria Sud Steaua s-au unit cu câțiva fani rapidiști imediat după meciul Dinamo - Steaua de la handbal, iar totul ar fi fost gândit din urmă cu câteva zile. "Au vrut să se răfuiască, au războiul lor cu Jandarmeria", spun unele surse.

Altele indică o posibilă legătura cu PSD prin frații Negoiță, Robert- primar PSD al Sectorului 3 și Ionuț - conducător la Dinamo. "Unii fani au venit direct de la hotelul RIN, proprietatea lui Negoiță, puși pe scandal", spun apropiații Peluzei Cătălin Hâldan.

Mai mult, fosta soție a lui Ionuț Negoiță, Carmen, a postat pe Facebook un mesaj tranșant: "Am stat 4 ore in piață și toată lumea era pașnică. În colțul dreapta al Guvernului era un grup de dubioși, care păreau că pregătesc ceva. Unul din prietenii mei chiar a zis că ăștia fac parte din galerie. Ceea ce se pare că este adevărat.

«Frații Negoiță au strâns galeria echipei de fotbal Dinamo la Rin Grand Hotel și i-au adus cu autobuzele la protest înarmați cu petarde și lacrimogene ca să strice protestul din această seară. Frații Negoiță sunt membri PSD cu dosare penale care beneficează de legea grațierii!»".

16468888 1316167868446848 1447930494 n

Unul dintre oamenii de legătură ar fi chiar Elias Bucurică. Acesta e cunoscut pentru că, în trecut, s-a implicat în organizarea unei părți a galeriei PCH la un miting de susținere a fostului premier PSD Victor Ponta. Bucurică este unul dintre liderii Peluzei Cătălin Hâldan.

Ionuț Negoiță nu a putut fi contactat. Acesta nu a răspuns nici apelurilor repetate ale reporterilor Gazetei, nici la mesajele telefonice.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (82)
danut1971
danut1971  •  02 Februarie 2017, 15:12

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

cainelup
cainelup  •  02 Februarie 2017, 11:38
Postat de mihai_bn pe 02 Februarie 2017, 09:25

Atenție! Antena 3 ia acum partea protestatarilor pentru că OUG-ul dat de guvern nu-l mai ajută pe Voiculescu, ci doar pe Dragnea. FSN-PSD l-a lăsat baltă cu grațierea pe nenea Dănuț "Felix" și a băgat-o prin Parlament, trecând oarecum de partea poporului. Pentru cameleonii securiști de la antena 3: acum văd că nu mai e urgentă golirea pușcăriilor pentru evitarea amenzii CEDO cum era acum câteva zile, nu? . Se pare că prioritatea maximă era de fapt dezincriminarea abuzului în serviciu iar grațierea poate să mai aștepte. Ce țeapă și-au luat toți ăștia de la Antena 3:)) I-au făcut campania murdară lui Liviu de la Teleorman, iar Drangea i-a lăsat cu buza umflată.:)) Securiștii se sapă între ei:))

Atatia olteni prosti in guvern n-au mai fost de pe vremea lui Dascalescu.

1502241916738818
Ion-Nelu Nistor  •  02 Februarie 2017, 11:00

Aveti timp a crede zvonurile cu "galeriile de pe stadioane"? O foarte scurta istorie pentru a nu plictisi cititorii: -1989 la mitingul aluia infestat cu plumb (ultimul miting sub stagul calauzitor al PCR-ului) se spunea de derbedei blonzi. -1990 la mineriada 2 sau3 (nu le mai stiu ordinea) au fost golani drogati care tipareau dolari falsi in beciurile facultatii de arhitectura. -acum a reaparut suporterii. Spun "reaparut" deoarece a mai existat in 2012. Ati uitat? -va urma!

Vezi toate comentariile (82)
Comentează