GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  PROBLEME

UPDATE Declaraţie surprinzătoare a lui Becali în faţa instanţei: "Nu mă mai interesează ce se întîmplă la Steaua!"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 09 octombrie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 09 octombrie 2013 16:19

UPDATE Conform România TV, patronul Stelei a făcut o declaraţie surprinzătoare în faţa magistraţilor: "Nu mă mai interesează nici ce se întîmplă la Steaua!"

UPDATE 13:30 Înainte de a întocmi o nouă cerere de a fi mutat la Poarta Albă, Gigi Becali a cerut azi magistraţilor de la Judecătoria Sectorului 4 să îi admită contestaţia împotriva sancţiunii prin care i-a fost interzis să muncească timp de o lună, astfel încît să poată ieşi din penitenciar să îşi viziteze familia.

Finanţatorul Stelei a contestat o decizie a judecătorului delegat prin care i se interzice să muncească o lună, după ce a folosit cartela telefonică a unui alt deţinut din Penitenciarul Jilava.

"Am cinci luni şi jumătate de puşcărie. Eu vreau să merg să îmi văd familia. Eu, dacă nu aveam incidentul acesta, avînd purtare bună, puteam să iau regim deschis. O simplă decizie a dumneavoastră înseamnă cinci zile de libertate. Vreau să mă duc acasă să îmi văd soţia şi fetele. La noi, la machedoni, doar bărbaţii merg la penitenciar, la vizite. Nu mi-am văzut soţia şi fetele de cinci luni. Nu mai ştiu cum arată", a cerut Gigi Becali, în faţa instanţei, potrivit Mediafax.

Prezent în faţa judecătorilor, deţinutul de la care Becali a cerut cartela a declarat că i-a dat-o de bunăvoie, fără să fie recompensat în niciun fel:

"Precizez ca nu mi-a cerut cardul ca să vorbească singur la telefon şi convorbirea a avut loc în prezenţa mea. Nu i-am cerut nici un favor lui Gigi Becali şi vreau să menţionez că într-o duminică, venind de la biserică, Gigi l-a întrebat pe director dacă poate folosi şi cardurile altor persoane private de libertate, întrucît nu-i ajungeau minutele lui. Atunci, i s-a dat acceptul".

-----------------

Gigi Becali pregăteşte o nouă cerere pentru a fi mutat la penitenciarul Poarta Albă, fiind nemulţumit de tratamentul care îi este aplicat la Jilava.

Avocata sa, Paula Iacob, susţine că patronul Stelei nu este tratat ca oricare deţinut, aşa cum ar fi normal.

"La Jilava i se aplică un regim special. Dacă mie, ca avocat, mi s-a întîmplat ceea ce în nici un penitenciar, aici sau în străinătate, nu mi s-a întîmplat: mi s-a luat geanta şi a fost ţinută într-un fişet pînă am terminat de discutat cu el. Orice avocat intră cu servieta de lucru, iar eu am intrat cu mîinile goale, nu am avut nici cum să scriu, să-mi iau o notiţă, ceea ce ţinea de profesie.

Becali este un deţinut mai special. Nu am nici o îndoială, totul se face pentru ca el să fie îngenuncheat psihic. Nu este un deţinut oarecare, ceea ce ar fi normal să fie aşa, pentru că sîntem egali în faţa legii, cel puţin aşa scrie în Carta Drepturilor Omului", a declarat Paula Iacob pentru ziarulring.ro

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (62)
plischi
plischi  •  10 Octombrie 2013, 06:51

declaratia sa vizavi de faptul ca nu-l mai intereseaza NICI steaua poate fi un fel de promo la adresa eventualilor amatori...

stiintza4ever
stiintza4ever  •  10 Octombrie 2013, 01:32

foarte a facut judecatorul. gigi a aratat ca nu a invatat nimic din sentinta cu valiza si a facut si cu cardurile de telefon exact la fel. "eu nu iti cer sa nu vorbesti de minutele alea dar daca nu-ti mai trebuie fii corect in fata lui Dzeu si lasa-le la altii care vor sa vorbeasca" "nu-ti cer sa te dai batut, iti cer sa fii corect, si te recompensez bineinteles iti spun pe fata, ca doar nu suntem in parnaie sa nu recunosc"

eagleye
eagleye  •  09 Octombrie 2013, 21:40
Postat de ovidiu_3003 pe 09 Octombrie 2013, 19:17

Jiji este un hot ordinar ...merita multi mai multi ani de temnita ...dar justitia romana este mult prea blanda cu hotii care fura miliarde si aspra cu cei care fura o gaina ...

Hai ca ai gasit hotul tarii frustratule. Ti-ai mai dat si like singur.

Vezi toate comentariile (62)
Comentează
Close