GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  GALA BUTE

UPDATE DNA a pus sechestru pe averea Elenei Udrea în dosarul "Gala Bute"

Articol de GSP - Publicat vineri, 27 februarie 2015 00:00 / Actualizat vineri, 27 februarie 2015 11:07

Elena Udrea şi Rudel Obreja au fost scoşi din arest şi aduşi în această dimineaţă la DNA pentru a fi audiaţi în dosarul "Gala Bute". Politicianul este acuzat de luare de mită şi abuz în serviciu.
UPDATE Marius Striblea, avocatul Elenei Udrea, a precizat că procurorii au impus un sechestru asigurator pe bunuri imobile şi mobile ale clientei sale pentru recuperarea unui presupus prejudiciu care se ridică la cîteva milioane de lei. Se pare că aceeaşi măsură a fost dispusă şi în cazul lui Obreja şi Ariton.

-------------------------

Tot în această dimineaţă a sosit la sediul DNA pentru audieri şi fostul ministru al Economiei Ion Ariton, inculpat in dosarul "Gala Bute" şi pus sub control judiciar.

Audierile au început la ora 10:00 şi au durat aproximativ o oră.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
nusu_d
nusu_d  •  27 Februarie 2015, 12:38

"Bute multumeste-i lu' doamna!" Huooooo!!! Cam asa a fost atunci. Acum dubiosii de mai sus un fost recuperator si o fosta centurista sunt de mana cu catuse la DNA. Karma is a bitch! hahahahahaha! Va iese gala pute prin porii pielii.

ottobraun
ottobraun  •  27 Februarie 2015, 11:12

astia de la SRI, DNA merg pe turnatorie sifonarie ei nu sunt in stare de nimic si ce se mai lauda ca sunt vigilenti , auzi " se presupune " si pui sechestru!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează