GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  DISPĂRUT

UPDATE Fotbalistul dat dispărut după ce plecase la o nuntă a fost găsit mort

Articol de - Publicat joi, 08 octombrie 2015 16:50

Un cunoscut fotbalist sucevean, în vîrstă de 37 de ani, care mai activa încă în fotbalul din Liga a IV-a şi antrena o grupă de copii de la Cîmpulung Moldovenesc, a fost de negăsit de familie după ce a plecat la o nuntă. 

UPDATE 16:45

La 24 de ore de cînd fusese dat dispărut, Sandrino Gherine a fost găsit mort într-un lac de acumulare din Vatra Dornei. Sînt suspiciuni că fostul fotbalist al lui FC Botoșani s-ar fi sinucis, dar sînt luate în calcul toate variantele.

Știrea inițială

Fostul atacant al lui FC Botosani, Sandrino Gherine, a locuit în ultimii ani la Cîmpulung Moldovenesc, iar sîmbătă seară a plecat spre Vatra Dornei, unde urma să participe la nunta unui coleg de la echipa Dorna Vatra Dornei, unde este legitimat.

El a coborît din maşina cu care a fost dus la Vatra Dornei de un amic şi a plecat spre restaurantul unde avea loc nunta. Nu a mai ajuns însă nici la restaurant şi nici nu s-a mai întors acasă, scrie Monitorul de Suceava.

A doua zi, cînd a început să fie căutat insistent, acesta nu a mai putut fi contactat pe nici unul din telefoanele mobile, ambele fiind închise.

Apropiaţii spun că acesta îşi suna de fiecare dată mama atunci cînd lipsea de acasă şi nu crede că putea să plece pur şi simplu fără a mai dori să dea un semn de viaţă. Asta cu atît mai mult cu cît avea programate antrenamente la echipa de club, dar şi cu grupa de copii de care se ocupă.

Nașul lui de cununie este Costel Orac. 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
zidane92
zidane92  •  09 Octombrie 2015, 21:34

Jenant si abject ce specimene traiesc in anul 2015 si se pretind a fi fiinte rationale si inteligente care traiesc intr-un stat european, un om a decedat in conditii suspecte, nu am citit articolul, dar daca avea copiii ei si-au pierdut tatal, o familie este indurerata si altii nu au nimic mai bun de facut in loc sa se multumeasca la condoleante si Dumnezeu sa-l ierte pe acest om, decat sa apara cu niste glume ridicole si grobiene! Rusine sa va fie! Unii parca nici in pamant intre 4 lemne nu merita sa sfarseasca!

jimperator
jimperator  •  09 Octombrie 2015, 21:00

Il vrei la steaua?

zecs93
zecs93  •  09 Octombrie 2015, 19:23
Postat de alexandru_p pe 09 Octombrie 2015, 19:00

N'as zice ca suna a sinucidere .. cine se sinucide aruncandu'se in lac?! De obicei arunca desteptii in lac cadavrele ca sa isi spele urmele .. personal cred ca e mai plauzibila o crima. In fine, RIP!

si eu cred la fel, asa se intampla in majoritatea din cazuri dar mai ales in seriale !!!

Vezi toate comentariile (11)
Comentează