GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  ATAC

UPDATE / FOTO și VIDEO Atac terorist la Londra: printre victime se află și doi cetățeni români

Foto: Sky News
Foto: Sky News

Articol de GSP - Publicat miercuri, 22 martie 2017 17:33

Un incident armat a avut loc astăzi lângă sediul Parlamentului britanic și pe podul Westminster, iar mai multe persoane au fost rănite. Membrii din Camera Comunelor se aflau în ședință în timpul atacului.

update 21:00

Printre răniți se află și doi cetățeni români, care au fost transportați la spital, anunță Ministerul Afacerilor Externe.

update 20:00

Reuters informează că bilanțul victimelor a ajuns la 4 morți și 20 de răniți.

update 19:00

Conform The Telegraph, cel puțin două persoane ar fi murit în urma atacului.

 Conform The Guardian, un ofițer de poliție a fost înjunghiat în centrul Londrei, iar presupusul atacator ar fi fost împușcat ulterior de forțele de ordine.

De asemenea, alte informații susțin că o mașină ar fi pătruns pe trotuarul de pe podul Westminster și a lovit mai mulți pietoni, înainte de a lovi gardul Palatului Westminster.

Conform primelor estimări, peste zece persoane au fost rănite și au primit îngrijiri medicale la fața locului.

Oficiali ai poliției londoneze au afirmat că instituția tratează incidetul drept unul terorist, "cel puțin până la proba contrarie", informează agenția de știri Associated Press.

În timpul incidentului armat, premierul britanic Theresa May a fost evacuată de urgență din sediul Parlamentului, iar ședința din Camera Comunelor a fost întreruptă.

Atacul de la Westminster vine la fix un an după cel care a avut loc la Bruxelles, când peste 30 de persoane și-au pierdut viața, iar alte 200 au fost rănite (detalii AICI).

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează