GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  ANCHETĂ

UPDATE Investigație DNA în cazul FC U Craiova! Mititelu a fost azi la audieri și a oferit primele detalii: "Am fost și sunt victima unei grupări criminale"

Foto: Captură Antena 3
Foto: Captură Antena 3

Articol de GSP - Publicat vineri, 15 decembrie 2017 17:14

Adrian Mititelu a fost audiat în această dimineață la sediul DNA, într-un dosar deschis în luna februarie a acestui an.

UPDATE 17:06

După audieri, Adrian Mititelu a oferit primele detalii despre respectivul dosar, printr-o postare pe facebook: "Azi am fost audiat la DNA în calitate de martor într-un dosar ce vizează activitatea criminală de preluarea prin constrângere a activității clubului Universitatea Craiova! De 7 ani bat pe la porțile acestei instituții și din nefericire mi-a lăsat un gust amar modul de soluționare a cauzelor de către procurorii însărcinați sa apere drepturile și libertățile cetățenilor acestei țări! Sper totuși ca în ceasul al treisprezecelea, DNA să-și facă datoria și să repare ce se mai poate repara...! Am fost și sunt victima unei grupări criminale de mare anvergură, însă DNA m-a lăsat pradă acestor oameni foarte periculoși. Aș putea scrie o carte cu privire la ce am trăit în acești ani, cum am fost ignorat de cei care ar fi trebuit să mă protejeze de astfel de fapte...".

ȘTIREA INIȚIALĂ

La intrarea în sediu, finanțatorul FC U Craiova a precizat doar că se află acolo în calitate de martor. "Iarăși venii. Sunt citat ca martor într-un dosar care prevede anumite fapte de corupție, luare și dare de mită. E nou", a spus Adrian Mititelu, citat de Antena 3.

În acest dosar ar fi implicat fostul procuror DNA Doru Țuluș, exclus recent din instituție. Site-ul oltenia.info susține că ar fi vorba despre dosarul în care Mititelu îl acuza pe Mihai Rotaru, finanțatorul CS U Craiova, de șantaj, dosar soluționat de Țuluș.

În urmă cu un an și jumătate, Mititelu făcea acuzații grave la adresa lui Țuluș, despre care afirma că ar fi mușamalizat un dosar. Într-un text publicat pe facebook, Mititelu a scris că Țuluș ar fi avut promisă la schimb o funcție de șef de secție în cadrul DNA.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  15 Decembrie 2017, 19:00

...prichindelu...e falit ...

132331260571303
Popa Basca  •  15 Decembrie 2017, 18:34

Mititelule,esti,in primul rand,victima lacomiei si prostiei tale.

fcu1948
fcu1948  •  15 Decembrie 2017, 18:13
Postat de gogu2005 pe 15 Decembrie 2017, 12:37

apropo, echipa "finantata" pe datorie de "martorul" mititelu se numeste FCU1948 si nu are nicio treaba cu FC sau Craiova.

Gogule, poate n-ai aflat încă, dar echipa finanțată cu banii luați ilegal de rotărel de la ANRP se numește SC Clubul Sportiv U Craiova SA fosta SC Blue Lions Capital SA. Iar sediul social a fost la București, ca tot o dați voi clonacii cu Universitatea București, pardon Craiova....

Vezi toate comentariile (6)
Comentează