GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  DECIZIE

UPDATE Răsturnare de situaţie » Decizie bombă: Gigi Becali nu este pe lista celor care vor munci în afara închisorii

Articol de GSP - Publicat joi, 09 ianuarie 2014 00:00 / Actualizat joi, 09 ianuarie 2014 14:28

UPDATE / România TV a anunţat că patronul Stelei nu se găseşte pe lista celor 10 care vor munci în afara penitenciarului de la Poarta Albă. Totuşi, sursa citată susţine că ar putea fi inclus pe o altă listă în cursul săptămînii viitoare.

****

Gigi Becali era foarte aproape să iasă din închisoare pentru a lucra la clubul lui Gică Hagi, însă ultima decizie a comisiei penitenciarului de la Poarta Albă a fost negativă.

Astfel, comisia a considerat că patronul Stelei nu este îndreptăţit să lucreze la Viitorul şi va rămîne în închisoare, a anunţat România TV.

Gigi Becali trebuia să muncească la gruparea finului său, Gheorghe Hagi, timp de 8 ore pe zi. Informaţia fusese confirmată la începutul săptămînii şi de preşedintele clubului, Paul Peniu: "Răspunsul a fost unul pozitiv!

Mi-am întrerupt concediul ca să rezolvăm această situaţie cît mai repede. Sînt încrezător că, începînd de săptămîna viitoare, domnul Becali va lucra la noi".

Becali trebuia să ocupe funcţia de consilier pe teme de fotbal şi urma să aibă propriul birou în cadrul bazei de pregătire a Academiei Gheorghe Hagi.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (62)
corectu
corectu  •  10 Ianuarie 2014, 15:52

Băieţi,Gigi este finul lui Hagi şi nu invers.

titi54
titi54  •  10 Ianuarie 2014, 09:12

Incearca in continuare, ciobane,poate scapi. Talharii astia cu bani ,care-si permit avocati si platesc televiziuni, sa-i sustina , nu suporta detentia ,sunt bolnaviori ,ei vor la mama acasa, de parca puscariile sunt numai pt oameni saraci.

joker_28
joker_28  •  10 Ianuarie 2014, 08:31
Postat de movi49 pe 09 Ianuarie 2014, 21:52

Chiar nu exista nici o lege impotriva celor de la administratia penitenciarelor pe care sa fie obligati sa o respecte ? Au devenit cumva factori de decizie in statul roman si noi nu stim ? Cei responsabili de asemenea decizii nu pot fi demisi ? Sunt batuti in cuie de scaunele lor ! Hotul de Nstase astazi a primit in vizita familia, iar omul de afaceri este terorizat permanent ! Trebuie sa inteleg caci hotii sunt la loc de cinste iar celalti sunt tratati ca infractori ? Este inca o pata rusinoasa pentru natiunea noastra !

rusinea este ca natiunia apara si voteaza hotia vezi multe exemple:jiji, nastase, coman, .....etc!!!!!...............natiunea e proasta si se prostitueaza pt 1 litru de ulei!!!!!!!

Vezi toate comentariile (62)
Comentează