GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  DECLARAȚII

UPDATE Reacția primarului Sava la declarațiile vicepremierului Dîncu: "Aștept, alături de milioane de microbiști, să ne ofere soluția legală care să ne permită redeschiderea Arenei!"

Articol de GSP - Publicat vineri, 04 martie 2016 19:31

Vicepremierul Vasile Dîncu a oferit explicaţii privitoare la situaţia Arenei Naţionale. Stadionul este în continuare închis, însă primarul interimar al capitalei, Răzvan Sava, a anunţat astăzi că arena se va redeschide cel târziu pe 21 martie, dacă Ministrul Dezvoltării va da o ordonanță specială.

"Înainte de a comunica public am adunat trei ministere care au lucrat la o soluţie alături de ISU, Inspectoratul de stat în construcţii şi reprezentanţi ai Primăriei Capitalei. Am lucrat la un dosar de câteva sute de pagini privind organizarea securităţii spectatorilor la meciul România-Spania. Aveam toate condiţiile, ne pregăteam să anunţăm acest lucru, dar în ultimul moment a venit domnul primar şi ne-a spus că dacă nu schimbăm legea pentru ca el să primească autorizaţie, atunci el nu este de acord pentru că el vrea să respecte legea întru totul”, a declarat vicepremierul şi ministrul Dezvoltării Regionale, informează news.ro.

"Noi am pregătit toate documentele. Există în acest moment toate condiţiile pentru ca meciul cu Spania să se desfăşoare la Bucureşti în 27 martie. Este numai problema acceptului primăriei. Noi am încercat în acel moment să îl convingem, ne-am asumat responsabilitatea noi şi inclusiv FRF, dar nu am găsit înţelegere", a mai adăugat Vasile Dîncu.

Sava a reacționat pe facebook la spusele vicepremierului: "Aștept, alături de milioane de microbiști, să ne ofere soluția legală care să ne permită redeschiderea Arenei!". Iată postarea integrală:

 

Observ cu mâhnire că, a respecta legea este, pentru unii politicieni, doar o chestiune de alegere personală. Domnul...

Posted by Razvan Sava on Friday, 4 March 2016

FRF a anunţat că amicalul cu Spania din data de 27 martie se va disputa la Cluj.

Îl solicit public domnului vicepremier Dâncu să grăbească procedurile la minister și să elibereze agrementul necesar.
Am depus expertiza în data de 19 februarie. Teoretic, cel mai tarziu 19 martie, am putea avea agrementul pentru obținerea autorizației. Cel mai tarziu, pe 21 martie am putea deschide stadionul. Răzvan Sava

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (40)
479442462207434
Ionut Zamfir  •  05 Martie 2016, 11:21

alenb si ottobraun - sunteti atat de naivi sa credeti ca stadionul sta inchis pentru ca este periculos ?? Credeti ca se schimba ceva la el inainte de deschidere ?? Va inselati. Tot ce va fi in plus, fata de acum, la redeschidere, vor fi niste hartii !!! E ca si cum ai spune ca, daca existau niste avize (niste hartii) la Colectiv, el fiintand in exact aceleasi conditii, nu s-ar mai fi petrecut tragedia !! Nu hartiile te feresc de tragedii ci situatia, conditiile, reale !! Stadionul este sigur !!! Nu sunt sigure mii de scoli ce functioneaza fara aviz ISU dar sunt deschise in continuare !! Il framanta pe dl. SAVA acest lucru ?? N u !!

chromophobia
chromophobia  •  05 Martie 2016, 08:55

DESCHIDETI STADIONUL BA MAFIOTILOR !!!

dase
dase  •  05 Martie 2016, 08:17

Rog presa sa se intereseze daca clădirea Parlamentului are toate autorizatiile Isu , sa vedem ei respecta legea? Daca nu, sa se închidă ca si asa nu produc nimic inafara de pagube in buzunarul nostru.

Vezi toate comentariile (40)
Comentează