GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  DECES

UPDATE Sicriul cu trupul neînsuflețit al lui Ion "Țop" Voinescu va fi depus luni la Arena Națională: "Suntem foarte mulțumiți ca s-a putut face asta pentru sufletul lui"

Articol de - Publicat sambata, 10 martie 2018 13:27

Elena, soția lui Ion Voinescu, fostul portar al Stelei care a decedat în noaptea de joi spre vineri la aproape 89 de ani, spune că a primit aprobarea Federației pentru a depunde sicriul acestuia la Arena Național.

UPDATE 18:01

Luni, în jur de ora 13:00, trupul neînsuflețit al lui Ion Voinescu va fi depus preț de câteva ore la Arena Națională.

Înmormântarea fostului mare portar al Stelei va avea loc marți, la ora 12:00. 

"Cu ajutorul FRF am reușit să obținem ca sicriul soțului meu să fie depus luni la Arena Națională, între orele 13 și 17:30. Suntem foarte mulțumiți ca s-a putut face asta pentru sufletul lui și pentru toți cei care vor să-și ia la revedere de la el", a spus Elena Voinescu pentru GSP.RO.

Ion Voinescu va fi înmormântat marți, la cimitirul Sf. Vineri, din București. Nu a fost stabilită încă ora, cel mai probabil în jurul prânzului.

Vineri, Elena Voinescu dezvăluit că nu a putut depune trupul fostului portar la Muzeul Sportului din București (Vezi aici detalii).

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
831959706877275
Cristian Baltaru  •  10 Martie 2018, 16:52

Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească pe Ion Voinescu.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează