GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  CUPA COCA-COLA

UPDATE // VIDEO + FOTO CTF Mihai I a câștigat finala Cupei Coca-Cola la băieți, iar LPS Cluj s-a impus la feminin! Cele două formații au început petrecerea

Foto: Cristi Preda +48   FOTO
Foto: Cristi Preda

Articol de - Publicat duminica, 04 iunie 2017 17:24

Astăzi s-au disputat cele patru finale de la Cupa Coca-Cola, din competiția feminină și cea masculină. Colegiul Tehnic Feroviar Mihai I a câștigat trofeul la băieți, iar la feminin s-a impus LPS Cluj.

Finala mare la băieți: Anghel Saligny (Ploiești) - Colegiul Tehnic Feroviar Mihai I (București) 2-3

Rezumatul finalei mari la băieți:

Meciul a început bine pentru Colegiul Tehnic Feroviar Mihai I din București care a reușit să înscrie prin Florin Haită după 5 minute de joc. Servit în fața porții goale, acesta a pus latul și a împins mingea în plasă.

Tot bucureștenii au fost cei care au controlat jocul, însa o neatenție în apărare a lui Alexandru Dițu. Cătălin Pahonțu i-a furat mingea și a înscris cu șpițul din 2 metri.

Contrar cursului jocului L.T. Anghel Saligni a preluat conducerea. Pahonțu l-a servit excelent pe Ursu, iar acesta a tras pe jos și mingea s-a oprit în plasă.

2-2 a fost scorul pauzei după ce C.T.F. Mihai I a punctat dintr-un penalty obținut de Haită. Portarul Cristian Toilă și-a asumat răspunderea, a luat mingea și a trimis o torpilă la care omologul din poarta ploieștenilor nu a avut nici o reacție.

Colegiul Tehnic Feroviar Mihai I din București a câștigat finala Cupei Coca Cola în fața Liceului Teoretic Anghel Saligny din Ploiești, scor 3-2. A răzbunat astfel înfrângerea din finala de anul trecut.

Echilibrat a fost și startul reprizei secunde, diferența fiind făcută de agresivitatea jucătorilor. Dovadă stă și numărul de faulturi din dreptul celor de la C.T.F. Mihai I. După nici 8 minute din cea de-a doua repriză bucureștenii aveau 5 și mai aveau de rezistat 12 minute fără să mai greșeasca pentru ca ploieștenii să nu beneficieze de o lovitură de la 10 metri.

Ocaziile în primele 10 minute din repriza a doua au fost împărțite. Din nou Haită a orchestrat cele mai importante momente din jocul echipei sale, fiind aproape de gol în două rânduri. Costache, Ursu și Pahonțu de la L.T. Anghel Saligni au căutat și ei golul cu șuturi de la distanță, însă nu și-au atins ținta.

Când mai erau doar 6 minute de joc, căpitanul bucureștenilor, Alexandru Dițu, a luat o acțiune pe cont propriu, a driblat un om, a tras de la 12 metri, doar alături însă. A fost prima ocazie importantă după o perioadă de secetă.

Minutele treceau, iar acest lucru și-a pus amprenta pe jocul celor două echipe. Nimeni nu și-a mai asumat vreun risc, așteptând parcă repriza suplimentară de 5 minute.

N-a fos însă așa. O fază care nu anunța mare lucru i-a fost fatală echipei din Ploiești. Alexandru Jianu a fost atent și a preluat bine o minge respinsă de apărarea adversă, a tras puternic la colțul lung și a înscris golul care a adus trofeul echipei sale. Bucureștenii mai puteau marca o dată, dar lovitura de cap a lui Haită din minutul 37 a lovit bara.

Putea fi 3-3, dar Costache a irosit lovitura de la 10 metri acordată după cele 6 faulturi comise de Mihai I.

3-2 este scorul care i-a adus pentru a doua trofeul Cupei Coca-Cola formației care reprezintă Colegiul Tehnic Feroviar Mihai I din București după cel din 2014.

Finala mare fete: Liceul Auto Craiova - LPS Cluj 2-12

Finala mică băieți: Liceul Sf. Pantelimon - CN Bănățeanul 3-2

Finala mică fete: Liceul 1 Alexandria - Elie Radu (București) 9-4

Arbitrii competiției au fost Gherman Gabriel, Gunciu Roberto, Boharu Ionel.

 

VIDEO + FOTO S-a terminat ediţia din 2017 a Cupei Coca Cola! Câştigători supriză --->>> http://bit.ly/2rq5ARp

Posted by Gazeta Sporturilor on 4 Iunie 2017
update 13:44

LPS Cluj a făcut spectacol în finala de la fete și s-a impus cu 11-2 contra celor de de Liceul Auto Craiova, într-un meci pe care ardelencele l-au controlat de la un cap la altul. Fetele de la LPS au atacat pe tot parcursul meciului, iar LT Auto Craiova nu a pus probleme în ciuda celor două reușite din partea secundă.

Căpitanul Mihaela Ciolacu a lovit de trei ori bara pentru Cluj, iar Oana Negrea a reușit un hat-trick. LPS Cluj este la al doilea succes în Cupa Coca-Cola, după victoria din 2015.

update 12:00

Finală mică a fost una echilibrată. Liceul Sf. Pantelimon a condus cu 1-0 și 2-1, dar bănățenii au egalat și au avut două șanse importante de a marca.

Sf. Pantelimon a dat lovitura cu un minut înainte de final. Bănățenii au mai avut o șansă de a trimite meciul în prelungiri, dar au irosit o lovitură liberă periculoasă în ultimele secunde.

Într-un meci amical între vloggeri, echipa condusă de Giurcanu s-a impus cu 9-2 în fața echipei lui Ghiduș.

update 10:50

Liceul 1 Alexandria s-a impus în finala mică jucată contra liceului Elie Radu, din București, scor 9-4.

Teleormănencele au arătat un joc excelent de contraatac, iar atacantul Silvia Necula a fost omul meciului, cu 6 reusite. Andreea Diță a marcat și ea o "dublă". Totuși, cel mai spectaculos gol al partidei a fost inscris de fetele de la Elie Radu, printr-o execuție cu călcâiul.

update 09:50

Colegiul Tehnic Feroviar Mihai 1 este a doua echipă calificată în finala mare, după ce s-a impus în fața celor de la Liceul Sf. Pantelimon, 7-1.

Portarul de la Colegiul Tehnic a contribuit din plin la victoria categorică, reușind două intervenții cruciale. Bucureștenii sunt în doua finală consecutivă, anul trecut pierzând în fața celor de la Chiajna.

 

Știrea inițială:

Echipa de băieți care și-a asigurat deja prezența în finală este cea a liceului Anghel Saligny din Ploiești, care a câștigat Grupa 1.  Aceasta se va duela cu învingătorii din ultimul meci de băieți.

În competiția feminină lucrurile sunt clare, finala mare urmând să se joace între  Liceul Auto Craiova și LPS Cluj, iar finala mică între "Elie Radu" (București) și Liceul Tehnologic nr. 1 Alexandria. 

09:00 - Meciul restant de sâmbătă, dintre Sf. Pantelimon - CFR Feroviar Mihai I, care va da a doua finalistă la băieți
10:00 - 11:00 Finala mică - Fete
11:00 - 12:00 Finala mică - Băieți
13:00 - 14:00 Finala mare - Fete
19:15 - 20:30 Finala mare - Băieți

Toate rezultatele de sâmbătă + imagini în galeria foto - AICI

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
utraian
utraian  •  04 Iunie 2017, 13:31
Postat de sadiku pe 04 Iunie 2017, 11:17

Joaca si fcsb ??

Ma castravete, tu n-ai alte treburi? Ce treaba au finalele Cupei Coca-Cola cu Fcsb, cu obsesia si cu tarata ta din cap? Mai fa si tu o pauza, ciudatule! Ai ajuns sa aberezi pe toate articolele

sadiku
sadiku  •  04 Iunie 2017, 11:17

Joaca si fcsb ??

Vezi toate comentariile (2)
Comentează