GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  DEZVĂLUIRI

VIDEO Ayrton Senna i-a cerut lui Sylvester Stallone să-l interpreteze într-un film despre viața lui » "Am decis că nu pot, era prea greu pentru mine"

Articol de GSP - Publicat sambata, 23 ianuarie 2016 17:46

Cunoscutul actor american Sylvester Stallone a dezvăluit că a fost la un pas să-l interpreteze pe Ayrton Senna, într-un film despre viața pilotului brazilian.

Triplul campion mondial de Formula 1 era mare fan al filmelor lui Stallone. Actorul a povestit că obișnuia să vorbească destul de des la telefon cu Senna și urma să-l interpreteze într-un film despre viața brazilianului.

Însuși Senna i-a cerut lui Stallone să facă asta, iar actorul celebru pentru rolurile din Rocky și Rambo acceptase, dar moartea fulgerătoare a pilotului a schimbat totul: "Vorbeam des la telefon, iar el îmi spunea că îi plac filmele mele, că sînt foarte bun și că își dorește să fiu actorul principal într-un film despre viața sa. I-am mulțumit.
Mi-a trimis o cască în culorile galben și verde pe care o păstrez acasă de atunci. Mi-a zis că e foarte asemănătoare cu cea pe care o folosea Rocky, galben cu negru. Mi-a rămas chestia asta în minte. E incredibilă. Nu ați mai văzut așa ceva".

Casca a fost folosită de Senna la testele pentru sezonul din 1994 și a fost oferită de Stallone pentru o licitație care va porni de la 100.000 de dolari, iar banii vor fi folosiți în scop caritabil.

"Senna a fost unul dintre cei mai mari piloți din toate timpurile și voia ca eu să spun lumii povestea vieții lui. Apoi, din păcate, a murit în acel accident oribil de la Imola și am decis că nu pot face filmul, era prea greu pentru mine" Sylvester Stallone

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
ortega
ortega  •  24 Ianuarie 2016, 00:00

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

cracker
cracker  •  23 Ianuarie 2016, 19:55

Vedeti ca se poate si cu articole frumoase nu doar cu FC Rusinea Dinamo care plange dupa Marica

ultimulcaine
ultimulcaine  •  23 Ianuarie 2016, 18:20

Felicitari pentru articol...se pare ca se poate sa apara si alte stiri ,decat cele cu FCSB... Bravo !!!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează